tiistai 8. huhtikuuta 2014

Sateella

Löysin Traderasta edullisella Osta heti -hinnalla kaksi Mini Rodinin pingviinikuosista sadehattua. Ostin ne sikäli pienellä riskillä, että ilmoituksessa ei mainittu koosta mitään. Lykästi, sillä molemmat sattuivat olemaan kokoa 52/54 cm ja sopivat mainiosti sekä Eekin 52 cm päähän että Tiitan 54 cm päähän. Hatuissa on näppärästi säädettävä kiinnitysnaru ja fleecevuori korvien kohdalla. Tiita tykkää muutenkin kaikista korvaläpällisistä hatuista, ja kumpikin tykkäsi pingviinien kuvista sekä siitä, ettei sada vettä naamaan, joten hattujen pukemiseen ei tarvitse maanitella ja ne ovat myös pysyneet päässä.


Luulin, ettei Tiitalle enää kelpaa välikausihaalarit, mutta hän sitten kuitenkin halusi samanlaisen kuin pikkuveljelläkin. Molo Kids Kirpputori -fb-ryhmästä löytynyt Polly-haalari 104 cm ei onneksi ole yhtään pieni hivenen päälle metriselle, vaikka etukäteen mietin, mahtaako mennä suoraan Eekille säästöön. Tuo denim-kuosi on hyvin armelias asusteiden värin ja lian suhteen. Minua miellyttäisi vielä hiukan tummempi sävy kuten denim-värisissä Molon talvihaalareissa tai vielä tummempikin, mutta hyvä tämäkin ja käytännöllinen. Muta- ja ruohojäljistä päätellen Tiita viettää päiväkodin ulkoiluajan polvillaan hiekkalaatikolla sekä laskien rinnettä pepullaan ja kierien.

Tiita lapioi lehvän päälle hiekkaa. Siitä kasvaa kuulemma puu.

Näissä kuvissa Eekillä on käsissään Molon lyhytvartiset talvihanskat eli Mitzyt ja Tiitalla Molon välikausihanskat. Talvihanskat eivät olleet liian kuumat mutta eivät sikäli aja Eekillä asiaansa, koska saumat eivät pidä vettä ja hän tykkää uittaa käsiään rapakossa. Nuo saman merkin välikausihanskat sen sijaan ovat olleet hyvät eivätkä kädet ole kastuneet. Minua hämää, että Mololla sekä pitkävartiset talvihanskat että välikausihanskat ovat molemmat samannäköisiä ja nimeltään Igor. Tuntuu, että vain suomalaisissa nettikaupoissa kerrotaan, kummista hanskoista on kyse. Yritä siinä sitten käytettynä tai ulkomaisista (mm. ruotsalaisista) nettikaupoista ostaessa selvittää, ovatko nämä nyt ne välikausihanskat vai toppahanskat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...