perjantai 7. helmikuuta 2014

Pusuja

Tiitalla on päiväkodissa paras kaveri V, häntä puolitoista vuotta vanhempi poika, joka asuu melkein naapurissa. "Jag älskar V", sanoo Tiita. "Jag vill pussa honom men han säger nej." Tosin kyllä V välillä suostuukin, olen nähnyt. Ja sanoo Tiitalle, että "du är snäll".

Välillä minä haen molemmat kaverukset meille päiväkodin jälkeen tunniksi leikkimään, välillä taas V:n äiti hakee molemmat. Olemmepa ottaneet Tiitan kaverin mukaan Skanseniinkin.

Tällä viikolla menimme taas Eekin kanssa hakemaan Tiitaa kyläilemästä. Eekikin tykkää kovasti Tiitan kaverista, ja hänellä on aina hauskaa, kun kaveri on meillä.

Siskoa noutamassa. Eeki n. 84 cm. Takki Mini Rodini 92/98 cm, pipo Zara, farkut Pompdelux 86 cm, kengät Pionin resorikengät.

Kaverilla on myös vähän päälle vuoden ikäinen pikkusisko. Pikkusisko oli meitä eteisessä vastassa ja piti meille seuraa, kun Tiitalla ja kaverilla oli vielä nukkekotileikit kesken. Hän ja Eeki ryhtyivät juttusille kielellä, jota en ymmärtänyt. Pian pikkusisko pussasi Eekiä kerran ja toisenkin. Eekillä ei ollut mitään sitä vastaan.

1 kommentti:

  1. Aina vaan ne aloittaa nuorempina - kohta saadaan lukea kuinka "vauvat seurustelivat jo synnytysosastolla" :D.

    Ihana takki! Ja ihana Eeki, mutta minne se vauva katosi :O.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...