maanantai 3. helmikuuta 2014

POMPdeLUX -70%

Pompdeluxilla alkoi tänään 70 prosentin ale. Tein tilaukseni Ruotsin puolelta, ja sitten uteliaisuudesta vilkaisin, mitä Suomen puolella on vielä jäljellä.

Suomenkin puoli mainostaa 70% alea, mutta vaatteet ovat nyt kirjoittaessani yhä puoleen hintaan eli hinnat eivät olleet päivittyneet.

Sielläkin oli kaunista Kentucky-mekkoa enää vain pienimpiä ja isoimpia kokoja, kuten tilanne on varmaan ollut pitkään. Tyttöjen peruspaitoja ja leggingsejä ei enää ollut Suomenkaan puolella jäljellä. Sen sijaan Suomenkin puolelta löytyi vielä ihanaa 60-lukulaista Dijon-takkia myös vaaleanpunaisena. (Minusta on harhaanjohtavaa, että sekä viime kesän ja tämän syksyn vaaleanpunaisen nimi on rose, vaikka sävy on aivan eri. Mielestäni kuvaava nimitys tämän syksyn vaaleanpunaiselle olisi esimerkiksi maksamakkara. Ei millään pahalla - meillä on noita syksyn rose-vaatteita paljon ja nytkin tuli lisää. Sitä paitsi maksamakkara on minusta hyvää.)

Irvine-villatakki on suureksi osaksi akryylia, mutta todella suloinen. Villatakki löytyy tyttöjen puolelta, mutta se vaalean siniharmaa sävy menee ihan täydestä pojalla.

Moscow-neulepukua on jäljellä niin Ruotsin kuin Suomenkin puolella, mitä ihmettelen. Meillä on molemmilla lapsilla sellainen, ja etenkin Eekillä Moscow on ollut melkein kuin univormu, niin usein se on ollut päällä tilanteessa kuin tilanteessa: kotona, joulujuhlissa, laivan diskossa ja pallomeressä. Se on pehmeää puuvillaa, helppo pukea päälle, ei ole mennyt lukuisissa pesuissa miksikään eikä Eekilläkään ole ollut siitä mitään valittamista.

Kuvassa on värivaihtoehto navy eli tummansini-valkoinen. Koko on 86 cm, jota pitää hiukan vielä kääriä lahkeista kotimittauksessa 84-senttiselle Eekille eli ei ole pientä. 100 cm Tiitalle menee hyvin suurin koko 98 cm.

Kolmanteen kuvaan voi kuvitella musiikiksi diskohitin Moscow eli suomalaisittain Volga. (Oikeasti oli Muumitanssi tms.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...