sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Pingviininmahajukurtti

Tänään aamupalalla Tiita (3,5 v.) pysähtyi katsomaan lusikkaansa: "Titta! Pingvinmage!" Lusikassa oleva soikio kermanväristä jukurttia näytti vaalealta pingviinin mahalta. Hän lusikoi jukurtin suuhunsa ja jatkoi: "Jag äter pingvinmageyoghurt!"

Päällä Eekin joululahjaksi saama yöpuku.  On vielä Eekille vähän reilu.

Tiitan jutuista saa nykyään hämmästyä ja huvittua päivittäin. Päiväkodissa hän kertoi, että aiomme ostaa vaaleanpunaisen auton. Olin paikalla kuulemassa ja korjasin, ettei meillä ole moisia suunnitelmia. Tiita täsmensi: "När jag blir en stor mamma, ska jag köpa en rosa bil." Sohva ja kylpyamme saavat usein esittää vaaleanpunaista autoa. Elämme mielikuvitusmaailmassa, mikä välillä minulta unohtuu. Saatan sanoa, että eikä pueta talvella ulos tanssikenkiä. Tiita pukee talvisaappaansa kuin on koko ajan aikonutkin, osoittaa niitä ja sanoo: "Låtsasdansskor (mielikuvitustanssikengät)!" Jonkun syntymäpäiviä juhlistamme joka päivä. Jos on Tiitan syntymäpäivä, hän saa lahjaksi vaaleanpunaisen vedettävän matkalaukun, jossa on prinsessojen kuvia.

Eeki saa myös näytellä rooleja. "Godmorgon, Guldlock" eli "hyvää huomenta, Kultrakutri" toivotti Tiita Eekille tässä eräskin aamu heti herätessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...