torstai 20. helmikuuta 2014

Kaunista ja hempeää tytölle - Pompdeluxin kevät 2014

Pompdeluxin nyt julkaistu tämän kevään mallisto on ehkä ihanin ikinä tai ainakin pitkään aikaan. Pari suosikkimekoistani ovat kuin parannettu versio viimekesäisistä: Badalona näyttää vähän Abigaililta, mutta lörpöttävän rusetin sijaan yläosassa on kaunis pitsi. Belgrade on kuin Shelly, mutta ilman vaikeasti solmittavaa ja helposti aukeavaa rusettia. Värit ovat vaaleita ja kirkkaita, ei sellaisia tummanruskeita, harmaita ja liiloja kuin toissa kesänä. Tykkään!

Leggingsit ja sukkahousut ovat juuri sellaisia kuin aiemmin olen kaivannut: löytyy valkoisia (ja muunkin värisiä) pitsisukkahousuja ja -leggingsejä sekä nappikoristeisia ja muutenkin koristeellisia leggingsejä. (Capel-sarjan kimaltavia leggingsejä ja sukkia ei muuten ole tulossa, koska tuotannossa on niiden kanssa ongelmia.)

Mahtava juttu on myös se, että pikkulasten mallistoja on jatkettu kokoon 104 cm asti. Tarkoittaa 104-senttisille söpömpiä vaatteita (mielestäni) sekä halvempia hintoja verrattuna isojen mallistoon. Isompien mallistossa ei enää ole tuplakokoja, joten sopivan koon löytäminen on helpompaa. Lisäksi uutuutena on tekniset välikausivaatteet, mutta meillä on ne jo niin hyvin hanskassa, että vain nopeasti silmäilin ne.

Tässä muutama oma suosikkini: Debrecen-hattu, Dresden-mekko, mallin Badalona-mekko ja Cowra-pitsileggingsit, Belgrade-tyllimekko ja kimaltavavyötäröinen Lucknow.


Malliston vaatteet miellyttävät siis äitiä. Tytär on suurempi haaste. Olen ajatellut, että Pompdeluxin vaatteet sopivat hyvin esimerkiksi päiväkotivaatteiksi. Tiita on ihan toista mieltä. Yksiväriset vaatteet ovat ilmeisesti tylsiä ja korkeavyötäröiset mekot aivan mahdottomia pitää. Yritin kysyä hänen mielipiteitään, ettei tule hukkaostoksia, mutta tänään hän esittikin pappaa ja pappa pitää farkkuja ja t-paitaa, ei mekkoja, hameita tai leggingsejä, eli hän ei halunnut näistä mitään. Piti siis koettaa arvailla, jättää esimerkiksi ne korkeavyötäröiset ja kultaraidalliset vaatteet pois sekä ottaa mahdollisuuksien mukaan suosikkiväri (useimpina päivinä) vaaleanpunaista.

Ja Eekille? Kävin kyllä poikienkin puolen läpi, mutta se ei aiheuttanut ertyisiä ihastuksen henkäilyjä. Sitä samaa kuin ennenkin. Ihan hauskan ja käytännöllisen näköisiä sortseja oli, mutta niitä meillä on muistaakseni tarpeeksi muutenkin. Tällä kertaa tilasin siis vain pienen tytön vaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...