perjantai 14. helmikuuta 2014

Herttaisia

Menin aamulla herättelemään Tiitaa. Se ei oikein onnistunut, kunnes Eeki seurasi perässä hihkuen ja kiipesi Tiitan sänkyyn. Tiita nauroi ja halasi Eekiä, joka pussasi takaisin. "Han är jättesöt", naureskeli Tiita.

Tällaista meininkiä meillä uloslähtiessä, kun pitäisi pukea vaatteet päälle.
Tiita on viihtynyt onneksi hyvin osapäiväisenä päiväkodissa. "Jag älskar gå dagis", hän sanoo monesti iloisena hyppelehtien kotimatkalla. "Jag älskar gå parken med alla barn. Jag älskar inte sås. Jag äter bara kyckling och sallad." Kavereiden seura siis kelpaa sekä kana ja salaatti mutta kastike ei.

Päiväkotikavereille on tullut Eekikin tutuksi. Hän yrittää usein livahtaa sisälle leikkimään ja suuttuu, kun ei saa jäädä. Hän lyöttäytyy mielellään muiden lasten seuraan eikä arastele, toisin kuin Tiita samanikäisenä. Hän on iloinen, kun Tiitan päiväkotikaveri tulee kylään. Ulkona ollessa hän lähtisi helposti seurailemaan muita lapsia, esimerkiksi päiväkotiryhmiä.


Kauppakeskuksen leikkipaikassa Eeki yhyttäytyi samaan porukkaan parin isomman tytön kanssa ja oppi heiltä saman tien selkäpiitä karmivan kirkumisen. Hän keksi myös, miten liukumäen tankoa pyörittämällä saa vanhempien korviin käyvän kirskuvan äänen.


Isosisko ja pappa ovat siis Eekistä huippuhauskoja, mutta osaa mammakin naurattaa. Perheenjäsenten lisäksi rakkaita ovat edelleen autot, joita löytyy yleensä yksi molemmista käsistä.


Eeki viihtyy edelleen 1 v 9 kk kypsässä iässä paljon sylissä, halaa isosti ja painaa päänsä toisen olkaa vasten sanoen "mmmm". Hän jakelee mielellään kaikille perheenjäsenille pusuja ja eskimopusuja, joissa hierotaan nenää toisen nenään.

3 kommenttia:

 1. meillä miltei 3v olisi myös jäämässä päiväkotiin siskon kanssa :) on kuulemma tarpeeksi iso jo.

  VastaaPoista
 2. heippa! mielenkiintoinen blogi sinulla, johon itseasiassa eksyin mountain buggyjen kautta.. mutta nyt näin lapsellasi tuon ihanan rodinin lumileopardi jumppiksen keltaisena! myytkö kun ei enää teille mahdu? :) annestina@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin saattanutkin, mutta nyt olen ehtinyt jo luvata tuon toisaalle. On kyllä ennenkin tullut blogin kautta tiedustelua jostain vaatteesta, joka on sitten sitä kautta löytänyt uuden kodin myöhemmin. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...