maanantai 7. lokakuuta 2013

Sunnuntaikävelyllä

Tänään taidettiin tehdä Eekin ensimmäinen kunnollinen kävelyretki. Aiemmin olen lastannut hänet rattaisiin, kun olemme menneet vaikkapa puistoon. Nyt hänkin pääsi kunnolla jaloittelemaan syksyisessä metsässä. Ilme oli keskittynyt ja iloinenkin.


Kuljettuamme Nyckelvikenin luonnonsuojelualueen halki lapset pääsivät muun muassa silittelemään lampaita. Monenlaista muutakin ihmeteltävää löytyi, kuten lehmiä ja traktori isoine renkaineen. Menimme rantaan heittelemään kiviä, mutta lopetin sen ajanvietteen lyhyeen, kun Eeki oli koko ajan pyrkimässä veteen ja Tiitakin alkoi jo riisua vaatteitaan ja sanoi menevänsä uimaan. Onhan täällä lämmintä, mutta ei nyt sentään ihan niin lämmintä.

Pipot Oikukas, haalari Molo 92 cm, takki Molo 104 cm, kurahousut Ticket 98 cm, Tiitan saappaat Bisgaard, Eekin saappaat Crocs.

Sopii muuten mainiosti yhteen nuo Molon vaatteet ja Oikukkaan farkkutähtipipot. Eeki on onneksi lakannut heittämästä pipoja päästään. Tiitan asuun olisi paremmin sopinut housuiksi ne monesti aiemminkin nähdyt tummansiniset Ticketin välikausihousut, samoin saappaiksikin pikemmin pinkit Crocsit, vaan eipä niitä näkynyt lähtiessä missään. Ovat kai molemmat dagiksessa. Eli eipä niitä kuravaatteita varsinaisesti olekaan lainkaan liikaa, ainakin jos niitä vie päiväkotiin ja jättää sinne. Kurahousut puin tällä kertaa takin päälle, kun housut olivat muuten yläosastaan niin isot. Voisikohan tulkita Eekin ottaneen kasvuspurtin, kun viimeksi haalarin ollessa päällä pohkeiden tähtiheijastimia ei näkynyt lahkeiden poimujen alta ja nyt näkyikin jo puolet?

Paljon näkyi muitakin perheitä sunnuntaikävelyllä. Oli vakosamettihousuja, vaaleita lenkkareita ja tyllihameitakin. Kuitenkin meidän lapsilla oli kotiin palatessa vaatteiden niskaan asti rapaa, mutaa ja syksyn lehtiä, joten eiköhän asuvalinta osunut sikäli nappiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...