torstai 3. lokakuuta 2013

Sees syys

Hyytävä tuuli tyyntyi, ja tällä viikolla on taas ollut seesteisen aurinkoista ja lämmintäkin, päivisin +10 astetta. Ulos ei ole tarvinnut niin paljon pynttäytyä. Viime viikolla piti pukea sekä välikausivaatteet että villaa, tällä viikolla on voinut valita joko tai.

Neulehattu The North Face, villapaita mummin kutoma, safaritakki Mini Rodini 80/86 cm.

Talvivaatteitakin ollaan päästy testaamaan pikaisesti parvekeolosuhteissa leluilla ja maidolla motivoiden. Tiitaa ei nyt näy kuvissa, mutta hän on oma-aloitteisesti sovitellut myös pikkuveljensä vaatteita ja on jo moneen kertaan hehkuttanut, miten hän lumen tullessa menee pulkan kyytiin ja ottaa Eekin syliin. Mahtuuko kaksi lasta istuimelliseen vauvapulkkaan, vai pitääkö siis nyt hankkia myös uusi pulkka?

Vasemmalta: Molo Pyxis Sub Yellow 86 cm, CTH Minin Carl-hattu, Rodinin musta välikausihaalari, H&M:n parka 92 cm, PO.P:in hattu 48/50.

Lapuista huolimatta tuo Pyxis-haalari ei ole uusi vaan uudenveroinen käytetty, ostettu Facebookin kirppisryhmästä. Lumettomille keleille löytyy samankokoinen sininen Polaris, joka istuu Eekille paremmin. Pyxis-malli tekee hänestä paljon rotevamman näköisen. 

CTH Minin Carl-hatussa kokoarvio meni kohdilleen. 52 cm hattu sopii hyvin Eekin 51 cm päähän, ja voi jopa olla, ettei hän välttämättä heitä sitä päästään talvella. Carl-hattuja on muuten edelleen alessa Oii Designilla.

Olen iloinen, että muistin tuon viime talven H&M:n tosi kauniin ruskean karvareunuksisen parkatakin ja vielä satuin löytämään sen käytettynä - budjettiversio Mini Rodinin tämän syksyn pandatakista. H&M:llä on myös tänä syksynä myynnissä poikien puolella hyvännäköisiä parkatakkeja vihreänä ja sinisenä.

Noiden PO.P:in fleecevuorattujen neulehattujen koko ilmeisesti vaihtelee. Meillä on punainen ja vihreä 48/50. Näistä vihreä oli liian pieni Eekin 51 cm päähän, ja punainen vähän liian iso. Sen sijaan Tiitalle (54 cm) se on hyvä. Mustankin ostin käytettynä samankokoisena. Saa nähdä, kenelle se sopii, jos kenellekään.

5 kommenttia:

 1. Taitaa vaihdella tosiaan noiden Po.Pin lippahattujen koot. Meillä on viime talvinen (se viininpunertava mikä lie oli oikea väri :D) kokoa 48/50 ja se on nyt pieni eikä meidän neidin pää ole ainakaan kotimittauksella vielä(kään) 50 senttiä. Onneksi hankin viime vuonna myös koon 52/54 ja se on käytettävä :D.

  Kivalta näyttää Felixin talvivarusteet, etenkin tuo Carl-hattu tekee hänestä oikein mini-herrasmiehen <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carl-hatun ajattelin pukea tuon takin lisäksi viimevuotisen Rodinin ruudullisen villakangashaalarin kaveriksi. Viime talvena tuli hankittua niin iso koko, että Felixillä hädin tuskin ylettyi jalat lahkeisiin. No, ei ollut niin nuukaa rattaissa lokoilevan vauvan kanssa onneksi. Sitä ei ole vielä keretty sovittamaan, mutta ei se ainakaan liian pieni ole vieläkään.

   Poista
 2. Kovasti oon yrittänyt etsiä meillekin tuota safari picoa. Ei olisi teillä käymässä jo pieneksi? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei se välttämättä keväällä enää sovi, ja seuraava kokokin jo odottaa. Laita vaikka sähköpostia hotmail.comiin tunnukselle vadelmia. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...