torstai 12. syyskuuta 2013

Pompdeluxia Pallokalassa

Ja taas mennään!

Minun piti mennä hakemaan aiemmat tavarani pois Pallokalasta, mutta sen sijaan menenkin viemään sinne lisää. Tein nimittäin kotona inventaariota ja huomasin, että Frida ei tarvitse Ticketin kukallista välikausihaalariaan eikä Felixille sovi tänä talvena Fridalta pieneksi jäänyt Molon haalari. Muitakin ylimääräisiä ulkovaatteita löytyi vielä. En millään jaksanut kuvata haalarien peppuja, polvia ja jalkalenksuja, joten päätin viedä nekin kirpparille. No, Molon haalari sattumoisin löysi uuden omistajansa nyt juuri ennen lähtöä. Sen tekemää tilaa paikkasin Pompdeluxilla, koska huomasin, että Pallokalassa on huomenna Pompdeluxin uuden malliston esittely - hauska idea, kun ainakaan minulle ei ole luontevaa tai aina mahdollistakaan lähteä vieraiden ihmisten vaatekutsuille.

Tässä jotain nyt mukaan lähteviä:4 kommenttia:

 1. Hei,
  Sinulla oli tuossa kuvassa toi pomp de luxin onkohan persikan värinen mekko. Menikö se kaupaksi. Tai olisiko sinulla samantyyppistä mekkoa myynnissä 86 kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa on luonnonvalkoinen 98 cm Shelly-mekko. Se tosiaan piti pakata mukaan, koska tyttö ei ole suostunut sitä pitämään, mutta nyt onkin näköjään tytöllä prinsessavaihe iskenyt siinä määrin päälle, että se pitikin pelastaa takaisin kaappiin. Pienimmät mekot Pompdeluxilta meillä on tällä hetkellä kokoa 98 cm. Pompdeluxin aiempien mallistojen mekkoja olen löytänyt mm. huuto.netistä, Facebookin kirpputoriryhmistä ja Ruotsin Traderasta.

   Poista
 2. joko oot kukkahaalarin onnistunu myymään? ja jos et niin mitä kokoa se on ja mitä hintaa siinä pidät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kokoa 92 cm mutta reilu, menee hyvin päälle 99 cm pituiselle (mutta kukaan muukaan ei tytön päiväkodissa käytä haalaria, tosin muut ovat vanhempia). En tiedä vielä, onko mennyt.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...