sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Paluu Pallokalaan

Fridaa jäi harmittamaan, ettei viimeksi päässyt mukaan laivalle. Mies ei ole tänään eikä huomenna kotona, joten keksin, että nythän voisimme kolmisin lähteä käväisemään taas Helsingissä, niin lapsetkaan eivät edes huomaa isänsä olevan poissa, kun ovat niin kiireisiä pallomeressä. Yhdistän tähän reissuun sellaisen itseni yllättävän peliliikkeen, että pakkasin ison määrän pieneksi jääneitä vaatteita isoihin vakuumipusseihin, pakkasin rattaiden alle ja vien Pallokalaan viikoksi myyntiin. Minulla on siis loosi numero 27 maanantaista alkaen.

Mukana on hauskoja kuoseja mm. Bangbang Copenhagenilta, Polarn O. Pyretiltä, Småfolkilta sekä retroa mm. Metsolalta ja Tutalta.


Lisäksi muutama Mini Rodinikin ja ulkovaatteita syksyyn ja talveen, kuten kuvan kissasadetakit 86-92 cm.


Ulkovaatteista mukaan on pakattu myös Pompdeluxin 104 cm takki, jota ei varmaan tulisi käytettyä. Myös muuta Pompdeluxia on pakattu mukaan, eritoten 92 cm siistejä sukkahousuja.


Kuvassa niitä sukkahousuja ja muutama muu tyttömäinen juttu, kuten Mini Bodenin 92 cm neulemekko.

Koot ovat siis väliltä 50-104 cm, hinnat vauvanvaatteiden 50 sentistä  Pompdeluxin takin 45 euroon (saa nähdä, joudunko sen roudaamaan vielä takaisinkin, mutta kun se on uusi, niin en raaskinut suorilta kauheasti laskea hintaa), vaatteita on kengistä pipoihin ja tarvikkeita vilteistä hoitolaukkuihin, tytölle ja pojalle, ja merkkejä aasta Zetaan eli Aarrekidistä Zaraan. Käykää hakemassa ainakin osa, nimittäin minulla ei ole Helsingissä imuria, jolla saisi kotiinpalaavista vaatevakuumipusseista ilmat pois... Muistan tämän jälkikäteen joko hyvänä ideana tai sinä kertana, kun jäin tullin kynsiin.

2 kommenttia:

  1. Menikö vaatteet kaupaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo useampaan otteeseen kiikuttanut lisää tavaraa, eli oikein hyvin on mennyt, sekä ne halvimmat että myös kalliimmat, joiden ei välttämättä odottaisi kirpparilla tekevän kauppaansa. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...