maanantai 23. syyskuuta 2013

Aurinkoisen alkusyksyn takkeja

Taannoin esittelin Fridan sadesäälle sopivia settejä, mutta on meillä niiden lisäksi "pari" muutakin takkia. Vähän hävettää niiden määrä, mutta toisaalta en henno luopua yhdestäkään ja kaikille on ollut käyttöä. Lisäksi Felix kasvaa kohisten, ja osa takeista siirtyy sitten myöhemmin hänelle. Osa takeista on ollut käytössä jo yli vuoden. Ihan mahtavaa, koska pikemminkin kiinnyn vaatteisiin kuin kyllästyn niihin, ja vauvakoon vaatteissa on harmittanut, kun ne ovat jääneet niin nopeasti pieniksi.

Cupcaken  hiippahuppuista tuulitakkimaista takkia (koko 98 cm) on käytetty sadesäällä kesällä (vesipilari 3000), ja nytkin Frida valitsee sen mielellään. Tämä takki on tainnut eniten kerätä ventovierailta ihasteluja, mutta ei taida siitä huolimatta siirtyä Felixille.


Molon softshell-takki (104 cm) pitää jonkin verran vettä (vesipilari 3000 - uudemmissa malleissa muistaakseni 10 000 eli ovat täysin vedenpitäviä), on pehmeä ja lämmin. Tänään aamulla se puettiin päiväkotireissulle päälle sen vuoksi, että on tänään on tosi navakka tuuli ja takeistamme tämä tuntuisi pitävän tuulen parhaiten. Tämä siirtyy sitten myöhemmin Felixille. Itse asiassa tekisi mieli hankkia Felixille samanlainen jo nyt pienemmässä koossa, koska takki sopii niin moneen tilanteeseen. Tämä vanhempi denim-kuosi on samanvärinen kuin nuo Ticketin total eclipse -väriset välikausihousut.


Mini Rodinin safarikuosisessa Pico-takissa (92/98 cm) vetoaa kaunis kullanvärinen vuori ja hauskat pienet eläinkuviot. Takki on melko ohut eikä varsinaisesti vedenpitävä, mutta onhan noita poutapäiviäkin.


Aina ei tarvitse takkiakaan, vaan vielä etenkin aurinkoisina iltapäivinä neuletakki on riittänyt. Kuvassa on Pompdeluxin Vivi-neuletakki, jonka malliin ihastuin viime kesänä. Onneksi hamstrasin niitä alesta useamman eri värissä ja koossa, koska ne ovat sopineet useampaan eri tilanteeseen ja yksi jo valitettavasti katosi reissussa. Ticketin Ontario-välikausihousut (kuvassa 98 cm housut 99 cm pituisella tytöllä) ovat olleet mainiot. Ne pitävät veden ja vaikuttavat kestäviltä ja mukavilta päällä sekä ovat mielestäni hyvän malliset ja kivannäköiset. Frida esittelee, miten helppo vetoketju on avata ja sulkea itse. Tällaiset pitäisi saada Felixillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...