maanantai 26. elokuuta 2013

Potkupyöräilyä

Potkupyöräily on alkanut sujua oikein mallikkaasti. Homman idea ja vauhdin hurma on löytynyt, vaikka ihan aluksi pyörän tultua homma ei jaksanut pitkään kiinnostaa kerrallaan. Nyt tasapainoa haittaa enää se, että pitäisi muistaa pitää käsillä kiinni tangosta. Puhua toki saa pyöräillessä, mutta ei elehtiä käsillä samalla.

Tilasin pyörän netistä. Puky erottui joukosta edukseen, koska siinä ei ole korkeaa tankoa, johon jalka voisi jäädä kaatuessa jumiin. Olemme olleet pyörään tyytyväisiä.


Fridan pyöräilyasuna oli Pompdeluxia. Housupuku on viime malliston Harper Little Pantsuit 98 cm, väri rose. Kun taannoin otin sen paketista, ilahduin, että se olikin vielä suloisempi kuin kuvissa. Frida kommentoi: "Vauvan haalari! Ei tykkää! Nej nej!" Onneksi sittemmin hän on suostunut sen pukemaan ilman vastalauseita. Frida on siis 98,5 cm ja 15 kg, ja housupuku on sopivan kokoinen, isommallekin vielä mahtuisi.

Felix on vielä liian pieni Pukyn selkään omin nokkineen, mutta pääsi silti kokeilemaan. Jälkimmäiseen kuvaan voitte kuvitella ääneksi suulla tehtyä mopon pärinää.

Velourpaita Me&I (86/92), housut Shampoodle (80 cm), kengät Adidas, koko 22.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...