perjantai 30. elokuuta 2013

Heppamekko ja muita Rodinin uutuuksia

Eilen tuli myyntiin Mini Rodinin syksyn malliston toinen osa. Ihastuin moneenkin kuosiin, ja budjettiin sopi tällä erää Fridalle heppamekko ja keltainen lumileopardipaita, jotka yllättäen saapuivat jo tänään.

Frida ihastui mekkoon ja halusi sen heti päälle. Yleensä pesen vaatteet ensin, mutta heppamekko kävi ruokakaupassa ennen pesukoneeseen päätymistä. Tilatessani arvoin kahden koon väliltä. Halusin mekon, joka sopii heti eikä joskus myöhemmin. Frida on 98,5 cm pitkä. Tällä hetkellä sopivat Mini Rodinin frillamekot ovat kokoa 92/98 cm ja niistäkin ovat hihat pitkähköt. Heppamekko oli eri mallinen kuin frillamekot, joten en tiennyt mitoituksesta. En halunnut tolkuttoman pitkiä hihoja mutta en myöskään liian lyhyttä helmaa. Päädyin kokoon 104/110 cm, joka on mielestäni hyvä koko ja ihan käytettävä, vaikka hihoissa onkin pituutta.


Malliston ensimmäisestä osasta en juuri piitannut, vaikka ehkä sellaisen rusettimekon ja jotain pingviiniä saattaa joskus meille tullakin. Maastokuosi ei vedonnut yhtään. 

Olin miettimässä välikausihaalaria Felixille, kun mallisto Pico-haalareineen ilmestyi. Musta Pico-haalari oli vaihtoehdoistani miehen suosikki, joten ostin sitten sen. Vähän siinä häiritsee ne seikat, joiden etukäteen arvelinkin saattavan kiusata. Musta on mielestäni meidän lapsillemme vähän turhan synkkä väri, vaikka monille muille se sopiikin. Toisekseen haalarissa ei ole jalkalenksuja, minkä takia kontatessa kengät lähtevät jaloista. Olin jo ajatellut luopua haalarista, mutta tänään Felix on niin moneen otteeseen kävellyt muutaman askeleen, joten ehkä tämä konttaus-jalkalenksuttomuusprobleema on pian ollutta ja mennyttä. Hyviäkin puolia on: onhan tuo musta kultaisine vetoketjuineen ihan kivan näköinen, vetoketju ulottuu tarpeeksi alas, jolloin pukeminen on helppoa, ja poika on pysynyt haalarissaan kuivana (huomannette kuvassakin haalarin ja leikkivälineiden pinnassa vettä ja hiekkaa).


Muita suosikkejani: lumileopardikuosi sekä keltaisena että pinkkinä joka muodossaan, punainen pallohaalari, ruskeapohjainen pandahaalari ja -takki sekä kettucollegesetti ja -neule. Toppavaatteita ei taideta meille täksi talveksi enempää tarvita, enkä raaskisi niihin niin isoja summia irrottaakaan kuin pandat ja pallot vaatisivat, mutta kenties ensi talvena, jos ne käyvät kääntymässä ensin jonkin toisen kodin kautta tai jos alesta sattuisi löytymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...