perjantai 12. heinäkuuta 2013

Papukaijat

Duetin uusi rengas ei ole vielä saapunut, joten eilenkin mentiin Mistral-hätävaratuplilla. Frida oli siitä tosi mielissään. Yleensä hän haluaa ehdottomasti kävellä, mutta nyt hän sääti jo eteisessä: "Eeki sitta här, Tiita sitta här... Roligt! Tiita skrattar! Hahaha!"

Läheltä piti, etten ostanut Mini Rodinin papukaijapaitoja, koska vierastin vähän papukaijan papukaijamaista ulkomuotoa sekä oranssia nokkaa yhdistettynä oranssiin paitaan ja pinkkiä papukaijaa yhdistettynä pinkkiin paitaan. Frida kuitenkin näki paidan ja innostui: "Tiita vill ha! Tiitas kaakaa-aata (= lintupaita)!" En keksinyt, kumpi väri olisi kivempi, joten ostin molemmat, ja olen tyytyväinen päätökseeni: nyt molemmille lapsille on paidat. Värit ovat kirkkaat, hehkuvat ja ihanat ja materiaali mukavaa. Onneksi ostin. Kumpikin paita on kokoa 92/98 cm eikä ole mitoitukseltaan niukka, mutta Felixillekin paita sopii resorit käännettynä. Frida tykkää kovasti molemmista paidoista.

Pusu veljelle!
Ehdotin Fridallekin päälle Rodinin undulaattileggingsejä, mutta hänelle kelpasi vain hamme. Hän valitsi Pompdeluxin tyllihameen ja leggingsit. En olisi itse yhdistänyt vaaleansinistä hametta tuohon paitaan, mutta hyvältä näyttää ainakin minusta ja Fridasta. Kun ensimmäistä kertaa tilasin Pompdeluxilta, muistan miettineeni blogissakin, onnistuuko Pompdeluxin hempeiden vaatteiden yhdistely värikkäämpiin suosikkeihini. On mielestäni onnistunut eikä tarvitse enää miettiä.


Felixin valkopohjaisissa undulaattileggingseissä oli päivän jälkeen ainakin seuraavia tahroja: ruohoa, hiekkaa, kuraa, ruusunmarjasoppaa ja banaania. Muistin vasta paluumatkalla, että rattaiden alla olisi ollut hänelle myös verkkahousut leggingsien päälle. Saa nähdä, miten leggingsit päivästä tokenevat.

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...