maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kosteissa juhlissa

Lasten serkku juhli synttäreitään tänäkin vuonna vesisodan merkeissä. Viime vuonna Felix torkkui sitterissä ja Frida pulikoi altaassa. Tänä vuonna altaassa pulikoi Felix, ja Frida osallistui taisteluihin uimalasit päässä. Hän tosin lopetti leikin heti, kun sai itse osuman.


Tämän luonteisissa juhlissa molemmilla oli tietysti monet vaihtovaatteet mukana, ja kaikki olivatkin tarpeen, kun uikkareiden lisäksi molemmat kastelivat yhdet siistimmätkin vaatteet. Kuvan froteemekko ja UV-asu ovat molemmat Mini Rodinin 50% alesta, josta löytyi paljon muitakin herkkuja. Mekon otin niin isona (104/110 cm), että pitäisi mennä ensi kesänäkin. En kuitenkaan malttanut olla pukematta sitä Fridalle jo nyt. Felixin UV-puku on kokoa 92/98 cm eikä näytä liian isolta, vaikka normaalisti Felix käyttää kokoa pienempää. 92/98 on yleensä Fridan koko, mutta en tiedä, mahtuisiko puku hänelle.

Kävin siis Mini Rodinin liikkeessä Södermalmilla. En ehtinyt NK:lle, mutta Söderin liikkeen myyjä oli ollut siellä edellisenä päivänä töissä, joten häneltä kuulin, ettei pallokalaa ole jäljellä missään muodossa sielläkään. Jaguaari-t-paitojakaan ei löydy kummastakaan. Uikkarit ja yksiväriset perusvaatteet (bodyt, leggingsit ja mekot) olivat vielä normaalihintaisia. Söderin liikkeestä löytyi puoleen hintaan ainakin jaguaari- ja papukaijacollegeja, yksivärisiä sortsipukuja ja huppareita kauden joka värissä, froteisia ja puuvillaisia palmuvaatteita, undulaattikuosia muuten mutta ei mekkoina, froteisia ulkohaalareita, ohuita kesähousuja jne. Jos sattuisi jotakuta kiinnostamaan, mitä siellä oli ainakin vielä lauantaina jäljellä, niin voi kysyä, mutta siis ainakaan pallokalojen perässä sinne ei kannata vaivautua.

Juhlissa jaoimme myös askartelemamme kutsut Fridan 3-vuotissynttäreille kuun lopussa. Työnjako meni niin, että minä askartelin ja Frida kritisoi vierestä, että kanilla on surullinen silmä, ja antoi ehdotuksia, että pitäisi olla myös suu, nenä, korva, rusetti ja sammakko. Samalla hän piirteli omaan kartonkiinsa ja liimaili siihen paperinpaloja. Kahden kortin jälkeen hän sai touhusta tarpeekseen, kun sormet liimautuivat toisiinsa kiinni enkä antanut piirrellä kutsukortteihin. Hyvä, että otin korteista kuvat ennen tekstin lisäämistä, koska teksteistä tuli sekavan näköisiä. Vissiin pitäisi ostaa lisää kyniä, että vastedes jossain kynässä riittäisi muste koko kortin kirjoittamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...