perjantai 19. heinäkuuta 2013

Joukkuemäki

Fridalla ja Felixillä on oma käytäntönsä liukumäessä. Molemmat kiipeävät ylös, Frida laskee ensin alas ja jää sitten odottamaan Felixiä. Felix laskee alas mahallaan jalat edellä, ja Frida ottaa hänet kiinni. Sitten uudestaan.


Tällä puistoreissulla molemmat saivat vastaantulijoilta kehuja vaatteistaan. Felixille huudahdettiin "vilken stil" ja Fridalle "vad fin". Koska itse olen lähiaikoina yrittänyt googletella tietoja milloin mistäkin vaatekappaleista, niin vaihteeksi vielä vähän tarkemmin: Fridalla on kuvissa Mini Rodinin punainen lierihattu, koko 52/54, joka on juuri passeli Fridan 53 cm kokoiseen päähän. Hattu on tämän vuoden mallia, ja minusta siitä kivempi kuin viime vuoden froteiset ja eläinkuosiset, että se ei lerpu silmien edessä, vaan pysyy paremmin mallissaan. Soisin tosin, ettei edessä olisi Mini Rodinin merkkiä, tai siis osaksi juuri siksi, ettei se pysy siinä edessä, kun tyttö kääntelee hattua. Automekko on Polarn O. Pyretin, koko 98 cm, vastaa kokoaan ja tietysti mukava päällä. Felixillä on käsityöläisen tekemä hattu sekä Bobo Chosesin venekuosiset vaatteet. Trikoinen hihaton on peräti kokoa 4-5 v, ja se on tietysti yleensä 86 cm kokoisia vaatteita käyttävälle Felixille tosi reilu, mutta hihattomien kanssa ei ole niin tarkkaa. Menisi hyvin yleensä 98 cm vaatteita käyttävälle Fridallekin, tosin näkyisi olevan lyhempi kuin hänen muut paitansa, eli sikäli lienee pientä kokoa. Collegehousut ovat kokoa 2-3 v, mutta käyvät täysimittaisina housuina koossa 80 cm. Ehkä niiden on tarkoitus olla lyhyemmät, mutta vyötärö on niin tiukka, että rupeavat olemaan hoikalle Felixille jo liian pienet.

Pompdeluxilla on muuten nyt alkanut 70% ale. Tilasin sieltä tällä kertaa enimmäkseen pienten poikien osastolta siistempiä paitoja ja housuja Felixille. Kevään ja kesän mittaan näet huomasin, että Fridalle löytyy kyllä kaapista paljon vaihtoehtoja erilaisiin kekkereihin, mutta Felixille ei oikein mitään juhlavampaa. Nyt asia on uskoakseni korjattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...