perjantai 14. kesäkuuta 2013

Välikausivaatteita alella Ticketistä

Usein olen niin hyvin lastenvaatetuksellisesti varustautunut, että jonkun vaatekappaleen käytyä pieneksi voi vain käydä kaivamassa vaatehuoneesta laatikosta vastaavan seuraavassa koossa. Nyt olen kuitenkin joutunut huomaamaan, että meillä onkin puvustossa vedenpitävien housujen kokoinen aukko, kun seuraavaa kokoa ei ole tullutkaan vielä hankittua eikä välikausihaalaria viitsisi kesällä pukea (tänäänkin oli silti päällä).

Pompdeluxin eilen alkanut ale tuli siksi hyvään aikaan, että sain sieltä sadeasun. En ole varma, millainen se on, mutta kaipasin vielä jotain välikausimaisempaa settiä. Sitä paitsi setin housut eivät taida väreiltään sopia yhteen meidän muiden takkien kanssa. Onneksi Ticketin nettikaupassa laskivat äsken hinnat juuri, kun pähkäilin, mitkä housut tai setin raaskisin vielä ostaa. (Tätä ennen olen tietysti jo useita viikkoja kolunnut huonoin tuloksin Traderaa, Blocketia ja Facebookin kirppiksiä.)

Päädyin vaaleanpunapilkulliseen Bellybuttonin suunnittelemaan Lena-takkiin (sama löytyy myös ilman pilkkuja), jota ei alestakaan tosin ihan pilkkahinnalla saa, mutta minuun vetosi takin tekniset tiedot ja yleinen söpöys. Piti pitkään pähkäillä tämän ja toisen samankuosisen mutta hivenen erimallisen takin välillä. Lisäksi valitsin Ontario-housut, koska olin kuullut niistä hyvää ja malli näyttää käytännölliseltä. Tovin miettimisen jälkeen päädyin väriin total eclipse, joka mielestäni ei ole minkään värin nimi ja jota piti erikseen googlettaa, mikä väri se mahtaa olla - ilmeisesti harmahtava tummansininen, joka sopinee siis myös farkunvärisen Molon softshellin kanssa. Ettei housupula enää yllättäisi, ostin vielä henkselilliset rubber rain -housut. Samanlaiset kurahousut meillä on ollut parissa koossa aiemminkin, ja nyt alessa ne maksoivat 21 e ja risat. Moniin muihin ohuempiin sadesään housuihin Frida on saanut reikiä konttaamalla soralla ym, mutta rubber rainit ovat pysyneet ehjinä.


Mietitytti myös tämä Lanette-takki, jossa ne somat pilkut löytyvät vuorista ja hintakin olisi ollut halvempi. Sitten huomasin, että koot alkavatkin siinä vasta 110 sentistä. Vauvapuoleltakin olisi muuten löytynyt varteenotettavia vaihtoehtoja. Ei pidä antaa vauva-kategorian hämätä, sillä koot jatkuvat 104 senttiin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...