keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Rannalla


Joitakin vuosia taaksepäin tapasin rannalla lukea kirjaa, syödä eväitä, uida tai kahlata ja katsella auringon kimmellystä vedessä. Nyt ei tullut mieleenkään pakata mitään lukemista. Eväidenkin syömisen kanssa oli vähän niin ja näin, kun lapsia se ei kiinnostanut, vaan molemmat suuntasivat kohti vettä joko juosten tai kontaten. Onneksi otimme hiekkaleluja mukaan. Niiden parissa viihtyivät molemmat lapset hyvin. En enää katsellut auringon kimmellystä vaan vahdin haukkana, että lapset ovat tallessa eivätkä konttaa pää edellä veteen tai hyppää laiturilta. Oikein mukava päivä kuitenkin, kunhan ei siis erehdy kuvittelemaan heittävänsä hiekalle pitkäkseen rentoutumaan kuten ennen vanhaan. Näitä lisää!

Kaivoimme Felixille oman pikkuisen kuopan. Siinä näytti Felixin olevan mukava läiskytellä lämmintä vettä, jota Frida avuliaasti toi lisää ämpärillä ja kastelukannulla.

 (Sortsipuvut Mini Rodini 80/86 ja 104/110, hattu on jonkun käsityöläisen tekemä. Kätevää muuten nyt, kun molemmat lapset voivat käyttää samoja päähineitä. Molempien uikkarit Mini Rodini ja keltainen lierihattu Metsola.)

3 kommenttia:

 1. Hei ihanat helteet siellä! Ne taisivat alkaa siellä viime lauantaina, kun me lähdimme takaisin kotiin?

  Ihanat lapset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin hidas päivittämään tällä hetkellä, että toden tunnustaakseni nämä kuvat ovat ajalta ennen reissuanne. Me muuten vietimme viime lauantain Helsingissä. Oli aurinkoista.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...