torstai 20. kesäkuuta 2013

Kuin kaksi banaania

Kuvassa vasemmalla on Fridan mielikuvituspyörä. Frida on puhunut pyöristä jo viikkotolkulla. Hän tietää, miten niiden kanssa tulee toimia, vaikka ei ole päässyt kokeilemaankaan: "Hålla här, sitta här..." eli otetaan tuosta kiinni ja istutaan tähän. Sitten hän seisoo toisella jalalla ja tekee toisella polkevaa liikettä. Usein, kun menemme ulos, hän innostuu: "Ostaa Tiita cykel!"

(Hatut Metsola, banaanipaita ja -housut Bobo Choses, body Lindex, farkut H&M, sandaalit Kavat.) 

Niinpä menin ja etsiskelin hänelle sopivaa potkupyörää, vaikka hirvittääkin, miten pysyn pyöräilevän Fridan vauhdissa mukana. Nyt on Puky tulossa minä päivänä hyvänsä. Menin jo kertomaan siitä Fridalle, koska hän jatkuvasti inttää pyörän ostamista. Kerroin siis, että olen jo ostanut pienen pyörän ja se tulee postissa kotiin. Kun sitten saavuimme kotiin ja eteismatolla odotti pieni kirjekuori, Frida riemastui: "Tiitas cykel!" No, ei ollut pyörä kirjekuoressa, mutta eiköhän se kuitenkin pian tule.

Felixin huvituksiksi riittävät yhä voikukkien puhaltelu ja kukkuu-leikit. Itse asiassa molemmat ovat Fridankin mielestä yhä mahdottoman hauskaa puuhaa.


Käväisin tänään sukkaostoksilla Polarn O. Pyretissä. Myyjä tuli ihailemaan noita PO.P:in juhlavuoden vilttejä ja kysyi, olenko itse ommellut ne.

2 kommenttia:

 1. Kylläpä olis kätevää jos polkupyörät ja muut isommat jutut voisi kutistaa kulkemaan kirjekuoressa :D.

  Jäämme odottamaan pyöräilykuvia! Kai hankit kypärän myös? Varsin tarpeellinen kapistus - joskus olisi myös kävellessä. E.T. kaatui eilen kävellessä kasvoilleen ja nyt on sitten silmä mustana ja poski naarmuilla - juhannuksena on kiva kulkea katu-uskottavan lapsen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lähetin miehen ja tytön kypäräostoksille ja olivatkin löytäneet kivan, halvan ja helposti säädettävän kypärän urheilukaupasta. Ja nämä kaikki siis yksi ja sama kypärä. Se onkin jo ollut monena päivänä päässä ihan kävellessä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...