perjantai 31. toukokuuta 2013

Rannalle-huppareissa

Frida tykkää yhä kukista yhtä paljon kuin viime kesänäkin. Felix on kranttu ruoan suhteen, mutta voikukat kyllä maistuisivat. Hän konttailee vauhdilla Fridan perässä, kun Frida lähtee juoksemaan ja huutaa: "Eeki ottaa Tiita niinni!"


Siirryimme voikukkaniityiltä ja leikkikentiltä vielä kauppakeskukseen, jonne mies tuli töistä vastaan, koska minulla oli siellä kampaamoaika. Viimeksi olin kampaajalla joskus 2010 tai 2011 ja nyt heti perään. Kyseessä ei ollut sen kummempi juttu kuin latvojen tasaus (15 cm latvoista pois), tai kampaaja kylläkin sai vapaat kädet, mutta siihen päädyttiin sen alle puolituntisen aikana, jonka siellä vietin. Plussaa oli siistin näköinen lopputulos sekä hiusten pesu aivan ihanassa hierovassa tuolissa jalat ylhäällä. Pesun aikana ehdin jo ajatella, että tuolin vuoksi tästä tuleekin vakiopaikkani, mutta ei. Pesun jälkeen kampaaja repi hiuksiani harjalla niin, että nyki päätäni rajusti taakse ja sivulle. Hän perusteli kovakoraisuutta sillä, että minulla on niin pitkät hiukset. Siinä varmaan syy siihenkin, miksi paikasta piti lähteä hiukset vielä märkinä. 350 kruunulla eli päälle 40 eurolla olisin toivonut joko hellempikätisyyttä tai pidempää föönausta tai mielellään molempia. Haussa on siis Tukholmasta kiireettömämpi kampaaja, jolla on samanlainen hierova tuoli, tai muuten joudun leikkaamaan itse.

Tähän kuuluisi nyt ennen ja jälkeen -kuvat, tai ainakin se lopputulos, mutta ei minulla nyt ole sellaisia. Sen sijaan sain näpättyä hauskan kuvan lapsista. Hupparit ovat Aarrekidin Rannalle-kuosia. Rannalle jos täällä näillä ilmoilla lähtisi, niin huppari olisi kyllä hyvä pukea päälle. Samanlaisia helteitä kuin Suomessa ei täällä vielä ole.


3 kommenttia:

  1. Tosi kiva kuosi, nauroin aivan kippurassa tälle viimeselle kuvalle. Pieni mies on selkeästi sisäistänyt asian :D

    VastaaPoista
  2. Mahtava toi viimeinen kuva :)

    Käy kurkkaamassa Inspiroiva Sekasotku -blogini!
    ♥ Kesän kunniaksi on mahdollisuus osallistua arvontaan 2.-20.6.2013 ♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...