torstai 18. huhtikuuta 2013

Paitalaatikon pohja näkyy

Felixin varsinaisena syntymäpäivänä meillä oli vielä rääppiäiset niille, jotka eivät päässeet matkustelun takia tulemaan varsinaisiin juhliin. Olisin halunnut pukea Fridalle taas Pompdeluxin Shelly-mekon, mutta hän kieltäytyi. Hän suostui sentään pukemaan saman merkin Elisabeth-housupuvun, mutta vaihtoi sen myöhemmin omin päin trikoohousuihin (kts. lahjanavaamiskuvan tausta). Huokaisin, että hänellä on varmaan liikaa vaatteita, kun niitä pitää olla alvariinsa vaihtamassa.


Seuraavana päivänä sainkin sitten huomata, ettei ainakaan niitä trikoovaatteita ole sittenkään liikaa. Vähemmällä määrällä olisivat vaatteet loppuneet kesken, kun lapsi oksenteli toistuvasti päälleen. Onneksi vuodevaatteitakin löytyy vierasvaraksi ja vatsatautivaraksi asti. Minä, Frida ja Felix olemme kipeinä.

Frida ei yleensä nuku päiväunia, mutta meneehän sitä puhti, jos on valvonut aamukahdesta oksennellen. Kun hän heräsi, hän halusi ottaa veljensä syliin - kuten nykyään usein - ja katsoa lastenohjelmia: "Vauva Eeki yjii! Tiita hålla vauva Eeki. Titta Nalle."

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...