tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ensimmäinen syntymäpäivä

Tänään pieni Feliximme täyttää vuoden. Sitä juhlittiin jo sunnuntaina kahvikesteillä. Koska nimi Felix tarkoittaa onnea, pöydässä oli vaaleanpunaisia ruusuja kuvastamassa onnellisuutta ja kakun apilakoristelu symboloi onnekkuutta (sivuilla apilat oli tehty ohuista suklaasydämistä ja päällä oli isompi viinirypäleistä). 

Felix teki kakkupalastaan selvää jälkeä kahdella pikku kätösellä ja kahdella lusikalla. Jotain saattoi päätyä suuhunkin. Kakun lisäksi tarjolla oli muffinivuokiin tehtyjä mokkapaloja, Suomesta tuotuja keksejä ja kinkku- sekä juustosarvia. Vaikka Ruotsissa ei kahvipöydässä suolaista tarjotakaan, niin nämä sarvet olivat taas iso hitti. Voitte ensimmäisestä kuvasta huomata, että kakkua ei ollut vielä aloitettukaan, kun kinkkusarvista oli enää yksi jäljellä. Keksienkin herkullisuutta oikein päiviteltiin. Olenkin katsonut, että minun silmääni täkäläiset keksihyllyt näyttävät vähän köyhiltä, vaikka itse en keksien ystävä olekaan. Lapset söivät paketin karnevaalikeksejä, ja aikuisille maistuivat fanipalat.

Fridalla oli Pompdeluxin Shelly-mekko ja Felixillä Mini Rodinin pandahaalari sekä Rose Lillen rusetti.

Mielessä oli yhä elävästi Fridan 1-vuotisjuhlat, joissa kaikki maanittelivat Fridaa avaamaan lahjoja, mutta hän ei suostunut edes samaan huoneeseen, vaan pakeni toistuvasti keittiöön syömään salaa käärepapereita. Felix arasteli vieraita ainakin aluksi, mutta tykkäsi kyllä lahjoista eikä yrittänytkään syödä papereita. Lahjaksi tuli muun muassa Ingela P. Arrheniuksen ihana siililautanen. Fridalla on jo saman sarjan kettulautanen, jolta hän haluaisi ruoan aina tarjoiltavan.


Olisin mielelläni laittanut tähän kuvan Fridastakin tylliunelmassaan, mutta hän oli näköjään juhlissa niin kiireinen, että kaikki kuvat hänestä ovat epäselviä. Ainakin hänellä oli tosi hauskaa.

5 kommenttia:

 1. Onneks olkoon sinne pikku päiväsankarille! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon ja kappas vaan joko se vuosi taas meni! :O Mitä materiaalia tuo siililautanen on? Kysyy sivistymätön mutta kivoja lautasia kaipaava :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni sivistykseen ei kuulu tuntea kaiken maailman astioita. :) Saa toki tuntea, mutta ei tarvitse. Lautaset ovat melamiinia. Tekisi mieli hankkia suunnilleen koko sarja, mutta olisiko niille sitten tarvetta? Toisaalta Frida tykkää noista lautasista tosi paljon ja oli heti omimassa tuota siiliäkin.

   Poista
 3. Paljon Onnea pojalle!
  Olisi ollut kyllä ihanaa nähdä kuvaa Fridasta mekossaan =)

  Sofia

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...