sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Reppu ja reissumies

Meillä on suunnitteilla lomamatka parin kuukauden päästä, tällä kertaa poikkeuksellisesti muualle kuin Suomeen. Fridan kanssa olemme kerran tehneet päiväristeilyn Riikaan, ja siihen se ulkomaanmatkailu on meidän osalta lapsiperheenä jäänytkin, jos ei noita Suomen-reissuja lasketa. Nyt on suuntana Italia ja siellä Toscana ja Ligurian rannikko. Lennot on ostettu ja majoituksista puolet lyöty lukkoon.

Päätimme ostaa Fridalle repun matkaa varten, hän kun on nykyään suuri laukkujen ystävä. Hän sai itse valita reppunsa. Päätös näytti olevan helppo: Skip Hopin pöllöreppu. Olimme oikeassa arvellessamme hänen tykkäävän repusta. Sitä ei tosiaan saanut ottaa pois maksaessakaan.


Takki - Mini Rodinin pinkki Pico (92/98 cm), pinkit farkut PO.P, resorikengät Pioni, oranssi pallopaita Metsola.

4 kommenttia:

 1. Aika Fridannäköinen valinta :).

  Onko teillä jo noin keväistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hetken, vaan eipä ole enää. Nyt ollaan taas pakkasen puolella ja talvihaalareissa. Hankalaa, kun aurinko kuitenkin porottaa. Ei tiedä, miten Felixin pukisi päiväunille, kun ulkona on -6 C mutta parvekkeen mittari näyttää auringossa +25.

   Jos viittaat tuohon Pico-takkiin, niin siinä muuten on ohut toppaus toisin kuin esim. keltaisessa tai safari-Picossa. Ei se silti mikään talvitakki ole, mutta siis inasen lämpimämpi kuin muut Picot. Mustassa Picossa on samanlainen. Tuossa on vielä alla neuletakki ja -leggingsit.

   Poista
  2. Ahaa, en tullut tosiaan muistaneeksi tuota toppausta. Aivot, tuo mystinen osa, ei taida toimia enää tähän aikaan illasta.

   Tuo päiväunille pukeminen aiheuttaisi minullekin kyllä päänvaivaa, oikeaa ratkaisua ei taida kyllä olla ja vielä kun olette Ruotsissa niin liikaa puet kuitenkin ;).

   Poista
 2. Kurkkimassa :)
  http://perintopesa73.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...