torstai 28. helmikuuta 2013

Taata-aappa ja muita kevätvermeitä

Oii Designilta tilaamani ByKierin keltaiset kumisaappaat saapuivat. Niissä vähän kesti, koska ne toimitettiin Tanskasta, mutta eipä mitään, kun ei vielä ole kumpparikelitkään.

Fridaa ei tarvinnut kahta kertaa kehottaa sovittamaan saappaita. Ei itse asiassa kertaakaan. Niistä tuli heti lempikengät. Heti herättyään Frida alkaa kysellä "taata-aappaa" (stjärna-saappaat eli tähtisaappaat). Ne ovat minunkin mielestäni hienon näköiset eivätkä maksaneetkaan paljon.

Frida on viime päivinä valinnut saappaisiin sopivat kelta-liilat asukokonaisuudetkin, joita esitellä kotona ja parvekkeella. Jopa se kammottu Mini A Turen toppatakki on päässyt päälle, koska siinäkin on tähti. Ja koska piilotin suosikkitakin eli pinkin H&M:n. Nämä eivät siis ole minun valitsemiani asuja, vaan oikeasti Frida etsii vaatteensa itse: kaakaa-mössa, kakka, nanna-akki, taata-akki, taata-aappa ja eekku eli lintupipo (Mini Rodini 52/54), mummin kutomat hanskat, pandatakki eli Mini Rodinin keltainen pico (vielä iso 104/110 cm, huomaa hihat vielä makkaralla), tähtisaappaat (ByKier koko 26) ja laukku.

Kengät eivät ole samaa sävyä keltaiset kuin Pico-takki vaan vähän tummemmat, mutta sävyt eivät kuitenkaan  riitele keskenään vaan yhdistelmä minusta on oikein kiva.


Alunperin mietin Fridalle mustia saappaita, koska välikausihaalarikin on musta, mutta olen iloinen, että päädyin kuitenkin keltaisiin. Fridalle on Ticketin kukallinen 98 cm haalari. Sommittelin parit kevätvaatekuvat ihan siksikin, että näkee, puuttuuko jotain. Fridalta näköjään puuttuu vielä hanskat. Ajattelin hankkia KappAhlista mustat kurahanskat, koska nyt Felixille siirtyvät punaiset olivat viime keväänä hyvät eikä niissä lue mitään häiritseviä tekstejä. Laitoin kuvaan pari mielestäni sopivaa pipoa (edellisen omistajan teettämä velourpipo ja Papun rusettipipo), mutta todellisuudessahan Frida ei suostu noita pukemaan ja valitsee mieluummin lintupipon.

Felixille on Traderasta ostettu Polarn O. Pyretin punainen 80 cm välikausihaalari. Kunnosta päätellen edellinen käyttäjä on istunut rattaissa se päällä eikä sitä ole kaiketi koskaan pestykään eli on ihan priimakunnossa. Felixin on tarkoitus kuitenkin päästä se päällä ihan tositoimiin hiekkalaatikolla. KappAhlin kurahanskat on peritty Fridalta. Sopivia pipoja voisivat olla KappAhlin pipo ja Aarrekidin kypärämyssy. Kenkiä ei välttämättä ole, ellei Felixin jalka veny Fridan viime keväänä käyttämään kokoon 23. Olisin nyt voinut tilata Felixillekin tuollaiset ByKierin saappaat, mutta yllättäen niitä ei enää olekaan Oiissa.

Aarrekidin kypärämyssyn sain vaihdossa, samoin kuin Fridalle sopivan keltaisen Metsolan neulehupun. Felix sovitti molempia. Aarrekid päässään hän näytti modernilta nunnalta, ja Metsolassa hän oli Star Warsin keisari keltaisessa kevätviitassa. Fridalla Metsolan huppu oli todella söpö, mutta tiedä sitten, minkä kanssa sen voisi pukea.

(Vihreä froteinen aaltobody - Metsola.)

2 kommenttia:

 1. Nuo kumpparit on IHANAT! Ja toi Picokin on kyllä magee ;)
  Meillä on tuo sama mustakukallinen haalari neidille, ja jos päätät tuosta piposta luopua niin tarjoudun ostamaan sen enemmän kuin mielelläni! Olen yrittänyt itse tehdä tytöille tuollaisia kukkapipoja, mutta ei tunnu onnistuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän mielessä. Tämä yksilö on mielestäni hyvin onnistunut, mutta Frida ei ole suostunut sitä sovittamaankaan. Elättelen kuitenkin vielä toivoa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...