tiistai 5. helmikuuta 2013

Mini Rodinin kevät 2013

Nooh, kyllähän te tiedätte, että pidän keltaisesta ja että Mini Rodinin vaatteita löytyy entuudestaan, joten myönnettäköön, että tuli se keltainen Pico-takki tilattua. Felixille se olisi ollut enemmän tarpeen, mutta ostopäätöstä piti miettiä sen verran, että koko 80/86 cm hävisi, samoin Fridan koko 92/98 cm, joten otin lastenvaatekauppa Oii Designin viimeisen 104/110-senttisen. Takin seuraksi otin vielä mustan pipon sekä undulaattipipon, koska Frida tykkää niin kovasti liilastakin "kaakaa-mössasta" eli lintupipostaan ja pipo näytti väreiltään sopivan sekä pinkkiin että keltaiseenkin takkiin.

Takki saapui ja oli sävyltään pirteän sitruunainen. Se ei ollut mikään mahdottoman iso Fridan päällä, mutta saa varmaankin odottaa vielä kevään yli, koska meiltä löytyy sopivampiakin takkeja. Undulaattipipon sopimista saakin odottaa vielä pitempään, sillä koko 52/54 ei ollut yhtään nafti. Otin varmuuden vuoksi ison koon, ja sehän oli sitten liian iso tällä kertaa. Onneksi meiltä löytyy Papun rusettipipo, joka sopii takkiin hauskasti. 

Yhdistin tähän kuvaan nyt parit kumisaappaatkin, vaikka takki ei olekaan mikään sadekelin takki. Olen näet etsiskellyt keltaisia ja mustia kumisaappaita, ja satuin Oiin valikoimia selatessani löytämään kivannäköiset ja edulliset ByKier-merkkiset Blokhus-saappaat. Piti jo vilkaista, löytyisikö näitä omaakin kokoa, mutta ei.


Tässä vielä muutama muu oma suosikkini kevään mallistosta, kun nyt tälle linjalle lähdettiin. Viime keväänä ihastuin Mini Rodinin uimapukuihin ja niin tänäkin vuonna. En nyt tosin löytänyt malliston merihenkisen uikkarin kuvaa tähän.

Kuvat: oiidesign.se, minirodini.com ja Mini Rodinin facebook-sivu.

Ollenkaan kaikki ei tietenkään tälläkään kertaa miellytä. En hingu esimerkiksi värillisten pantterikuosien, köysien tai sydämien perään. Alun alkaen pohjaa piti höpsö nallekuosi. Sitten yhtäkkiä tajusin, että hetkinen, tässähän on kaikki Fridan suosikkiainekset: nalleja, joilla on lakit ja takit, sekä laivoja. Yllättäen aloinkin lämmetä kuosille, kun kuvittelin, miten Frida tykkäisi nallevaatteestaan.


Sitä ei kuitenkaan näillä näkymin ole meille tulossa. Ihan niin paljon en vielä lämmennyt. Toivottavasti Frida pitää undulaateista.

1 kommentti:

  1. Ihania juttuja. Hyvä kun kerroit noista kumppareista, todennäköisesti tarvetta on.
    Hitsi tuota pipoa: otin meillekin kaksi 52/54 koossa kuvitellen toisen menevän kuopukselle. Pöh. No, menee sitten isommille tai kattoo ny kun tulevat. Mun pojilla on isot päät. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...