torstai 7. helmikuuta 2013

CTH Minin hattujen sovitusta

Tilasin siis eilen illalla Oii Designista CTH Minin hattuja, ja tänään aamupäivällä ne tulivat ovelle. Pikaista toimintaa sekä Oiilta että postilta! 

Paketissa oli siis kaksi Bertil-olkihattua, koot 49 ja 51, Felixille talveksi harmaa Carl-hattu kokoa 50 sekä Fridalle kesäksi sinipilkullinen Bella-hattu, koko 52. Eilen tilatessani olin siinä uskossa, että Felixin pää on 48 cmja Fridan 51 cm. Äsken mittasin tuoreemman tuloksen, joka oli 48 cm ja 52 cm. Molemmat ovat siis keskivertoa isopäisempiä.

Frida rakastui olkihattuun välittömästi. Se oli hyvin kevyt ja näyttikin molemmilla hauskan tyylikkäältä, mutta pysyi kummankin päässä heikosti näin sisälläkin, joten entä sitten ulkona pienessä tuulenvireessä? Fridan hattu oli kooltaan pienempi kuin pään mitta, mutta Felixillä saatoin testata molempia hattuja eikä kumpikaan istunut sen tukevammin. 

Bertil-olkihattu koko 51 cm 48 cm päässä.

Frida oli niin ihastunut olkihattuunsa, ettei sitten halunnut sovittaa muita hattuja edes lahjomisella. Noin parin sekunnin testaamisella muutamaan otteeseen näytti siltä, ettei Bella-hattukaan pysyisi millään päässä.

Felixin 50 cm Carl-hattu taas istui tosi hyvin ja näytti mainiolta. Se vaikutti vastaavan kokoaan, koska siinä oli vielä hieman kasvunvaraa - toivottavasti riittämiin, koska sen olisi määrä mennä siis ensi talvena. 

Oikealla korvasuojuksen kanssa, vasemmalla ilman. Ribbihaalari Mini Rodini 80/86 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...