tiistai 15. tammikuuta 2013

Toppatakki, kaakaojauhe ja muitakin löytöjä

Tiedän, että blogiini tulee myös Mountain Buggy Duet -tuplarattaita harkitsevia, joten vielä alevinkki heille, jotka kaipailevat kyseisiä rattaita ja ovat lähiaikoina tai nyt Tukholmassa: viikonloppuna NK:lla käydessäni näin siellä Duetit (ja joitakin muitakin rattaita, taisi olla myös One) -30%. Dueteille jäi tällöin hintaa euroissa n. 650 e. Taitaa nopealla googletuksella olla noin satasen edullisemmat kuin Suomessa lastentarvikeliikkeissä.

Eilinen Fridan kokoama asu oli mielestäni hauska ja toimiva (jos olisi vielä lisännyt toppahousut ja hanskat). Piilotin hänen suosikkinsa punaisen villakangastakin (ja lisäsin sen Huutikseen myyntiin), joten hänen uusi lempitakkinsa on H&M:n shokkipinkki toppatakki. Hankin takin Traderasta kalliimman samantyylisen Molon takin korvikkeeksi.

Naulakon tarkistamisen jälkeen vuorossa on keittiön kaappien inventaario.
Pipo - Fredrikson
Tuubihuivi - PO.P
Toppatakki - H&M, 92 cm
Leggingsit - Lindex, 98 cm
Kengät - Pioni, 24

Ajattelin, ettei meillä ole kaapissa herkkuja eikä myrkkyjä, kunnes sitten tuli oudon hiljaista. Menin tietysti tarkistamaan. Frida oli ensin maistanut jauhoja, mutta kaakaojauhe miellytti sitten enemmän. En ollut edes tajunnut, että nirsolle Fridalle tulisi mieleen maistaa jotain kuivaa jauhetta.

Mm, notkea ja täyteläinen maku!
Meikäläinen ei siis nykyään enää saa päättää näistä asukokonaisuuksista.
Velourpaita on PO.P:in, 98 cm.

5 kommenttia:

 1. Hei ihana! Ja sopii niin hyvin tuo lätsän väri! :)

  VastaaPoista
 2. Pitäiskö lähtee Tukholmaan ihan varta vasten kun halvalla sais? :D
  Toimiiko ne hangessa? Olen kyllä jo päättänyt, että ne hankitaan ah täällä niin muodikkaiden Phil&Tedsien sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, luen kyllä Lisää suklaata -blogia, mutta mitäs multa on mennyt ohi? Onnea! :)

   Toimivat hangessa hyvin! Voin lämpimästi suositella. Tässä arvioni kesältä ja kommenteissa tuoreempia kokemuksia: http://appelsiinimyssy.blogspot.se/2012/09/kokemuksia-mountain-buggy-dueteista.html

   Poista
  2. Kiitos! Blogissa ei mitään raskaudesta taida ollakaan, korjaan asian heti. Ruokablogin puolella on ollut pientä vihjettä kyllä.

   Uusimmat kommentit vahvistavat valintaa, nämä hankitaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...