maanantai 14. tammikuuta 2013

Nannamössa

Meillä oli viikonlopun vieraita Suomesta. Muutama alennusmyyntikin tuli porukassa nähtyä, joten jos asia on jollekin ajankohtainen, niin tiedoksi, että PO.P:illa on -70% ale, Vincent-kenkäkaupoilla 50%, Mini Rodini mainostaa -30-50% mutta -50% oli ainoastaan ne pilkulliset lenkkarit ja moni tuote oli normalihintainenkin. Pitää vielä käydä tarkistamassa vieraiden Drottninggatanilta löytämä BR-leluliike, jossa oli kuulemma loppuunmyynti ja hyvät alet mm. Sylvanian Families -tuotteista.

PO.P:ista löytyi edullisesti muun muassa sukkia ja kesähattuja molemmille lapsille. Löytyipä Fridalle punainen talvihattukin, joka puettiin jo kaupassa päähän. Oiva niksi: Pue lapsellesi kaupassa kirkkaanvärinen tupsumyssy, niin näet helposti, missä lapsi menee, ja jos lapsi yrittää poistua liikkeestä, niin maksamaton myssy saa portit hälyttämään. Eipä mene lapsi hukkaan.

Kuvassa on päässä eilen ostettu uusi pipo ja minun tuubihuivini, johon Frida on nyt ihastunut. Tänään huomasin, että Fridalla on nykyään paitsi mielipiteitä siitä, mitä hän haluaa pukea, myös muistikuvia, mitä vaihtoehtoja löytyy. Tänään hän vaati päähänsä "nannamössaa" eli pandamössaa eli pandapipoa, jota ei ollut mailla halmeilla. En ole kutsunut pipoa pandapipoksi tai näyttänyt, että siinä on pandan kuva.

Talvihattu - PO.P, 48/50
Tuubihuivi - mummin kutoma
Leopardihaalari - Mini Rodini, 104/110
Hanskat - Molo, 1-2 v.
Kengät - Kuomat

Nannamössa.

PO.P:issa oli myös mielenkiintoinen uusi kuosi: nalleja, koiria, kissoja, kaneja ja possuja pelaamassa pallopelejä, pohjavärinä sininen tai vihreä. Sitä oli huiveina, bodeina, paitoina ja housuina. Minä ja mies tykkäsimme siitä ja arvelimme, että kuosi olisi Fridankin mieleen. Frida ei ollut silloin lähistöllä, mutta tulikin pian kantaen saman kuosin housuja ja toistellen "Tiita, mmm-mm" eli sellaiseen joo-o-sävyyn, kun hän haluaa jotain. Kuosi jäi nyt vielä ostamatta, vaikka kaikki siitä tykkäsivätkin, mutta eiköhän sitä tule meille ennemmin tai myöhemmin.

Äidin, isän ja tyttären suosikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...