perjantai 11. tammikuuta 2013

Eläimellistä menoa

Nyt se on tosiaan sitten alkanut. En saa enää yksinvaltiaana päättää, mitä tytär pukee päälleen. Olin ilahtunut, kun etsimäni Mini Rodinin sinivalkoinen harlekiinipaita 92/98 cm saapui postissa ja saatoin pukea sen Fridan ylle, mutta pian se löytyikin rutussa nurkasta. Frida oli taas käynyt hakemassa Me&I:n sammakkopaidan päälleen. "Goda" eli groda (ruots. sammakko) onkin ollut viime päivien suosikki. Ylipäätään suosiossa tuntuu olevan kaikki vaatteet, joissa on eläimiä.

Pipo - Mini Rodini, 52/54
Velourpaita - Me&I, 86/92

Frida näyttää olevan kerrospukeutumisen suuri ystävä. Haalarin päälle sopii mekko, ja paidan päälle useampikin paita, vielä haalari, sen päälle paita ja sitten vielä huppari. Yksi eilisen asuista oli kuvassa oleva pipo, PO.P:in raitahousut, Mini Rodinin tiikeripaita hihat käärittyinä ja sen päällä Mini Rodinin norsu-t-paita nurinpäin. Kuvassa hän pukee vielä Cupcaken välikausihousuja. Kun oli aika lähteä ulos, kaikki housut olivat tiessään, mutta paitojen päällä oli vielä sammakkopaita ja siihen päälle olisi pitänyt pukea toppatakki. Olin mielestäni ovela, puin vauvalle karhubodyn ja punaiset housut, jollaisen setin tiesin Fridaltakin löytyvän, ja sanoin Fridalle: "Puetaanko sinulle samanlaiset nallekarhuvaatteet kuin vauvallakin?" Frida tuli juosten ja oli hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Liekö syynä sitten "nallevaatteet" vai se, että asu oli samanlainen kuin veljelläkin?


Jatkuvan vaatteiden vaihtamisen lisäksi Fridan uusimpia maneereita on sellainen "ehei"-äänne. Tiedättehän, sellainen äännähdys, jossa on ikään kuin kaksi tavua, ensin korkeampi ja sitten matalampi. Ehdotin Fridalle ulkona, että mennään puistoon leikkimään. Ehei! Kun saavuttiin puiston kohdalle, sanoin, että voitaisiin mennä laskemaan liukumäkeä. Ehei! Keinu on vapaa, mennään sinne! Ehei! Ohitimme sitten puistot ja kävelimme kauppaan.

Ostoskeskuksessa onnistuin pian hukkaamaan Fridan, vaikka vahdin häntä haukkana ja olin vielä jättänyt talvihaalarin sillä lailla puoliksi päälle, ettei meno olisi turhan ketterää. Ehdin jo hätääntyä, kunnes huomasin iloiset silmät kurkkimassa minua vaatepinojen takaa.

Missä Frida?


Viivyimme hyvän tovin ostoskeskuksen leikkihuoneessa. Felix ei saisi useinkaan Fridan mielestä koskea mihinkään leluihin, ja Fridaa kammottaa, kun Felix yrittää lähmiä kuolaisilla käsillään, mutta toisaalta Felixillä on Fridan mielestä kiinnostavia leikkejä, niin kuin nyt helmitaulun nuoleminen ja tukea vasten seisominen.


"Vauva kukkuu där" eli vauva nukkuu tuolla.
Tällainen kerrossänky ei veisi paljon tilaa.


Karhubodyt (68/74 ja 80/86) ja punaiset leggingsit (80/86 ja 92/98) - Mini Rodini

Molon 92 cm sateenkaarihaalari ei ollut vielä pieni, kun vaihdoimme hiljattain käyttöön 98 cm Pompdeluxin Stina-haalarin. Halusin säästää sateenkaarihaalaria niin, että se kestäisi vielä Felixillekin, ja toisaalta Stina-haalari olisi liian tyttömäinen Felixille. Stina-haalari onkin paitsi sievä, myös käytännöllinen, eikä Frida kastunut lainkaan, kun mulahti sen kanssa jäähileiseen lätäkköön. Nyt sitten taas otin käyttöön uuden talvihaalarin. Kun syksyllä huomasin, että Mini Rodinin 104/110 cm leopardihaalari onkin samankokoinen kuin 98 cm Pompdelux, meinasin myydä jommankumman pois, mutta en sitten millään raaskinut. Olen iloinen, etten myynyt, vaikka molemmat eivät varsinaisesti olekaan tarpeellisia. Pompdeluxin haalari on niin nätti, ja leopardihaalari taas on niin hauska. Vastaantulijoilta tuli paljon katseita ja kommentteja pikku kissapedolle. Leopardihaalarin aion myös säästää Felixille. Heijastimia haalarissa vain on liian vähän: taitaa olla pelkästään parit nauhat nilkoissa. Olisihan tuohon sopinut vaikka heijastavat kynnelliset tassunkuvat nilkkoihin ja ranteisiin.

Leopardihattu saattoi olla vähän tårta på tårta, mutta hauska kuitenkin.
Leopardihattu - Lindex
Leopardihaalari - Mini Rodini, 104/110
Resorikengät - Pioni, 24

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo pantteripuku! Ja mun mielestä lapsilla voikin olla vaikka päästä varpaisiin samaa kuviota. Ainakin tässä se toimii :) toista olisi jos meikäläinen toteuttaisi saman.... Näyttääpä isolta tuo leikkihuone. Missä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kehuit siis myös tämän haalarin. Kumpi on kivempi, hauska pantteri vai sievä Pompdeluxin haalari? :) Leikkihuone on Nacka Forumin ostoskeskuksessa, toinen ostarin kahdesta leikkipaikasta.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...