maanantai 3. joulukuuta 2012

Talvivaatepulma ja sen ratkaisu

Uloslähtöä odotellessa.
Raidallinen kääntöhaalari ja lapaset - Villervalla, 74/80 cm
Pipo - Mini Rodini, 44/46

Postauksen talviset kuvat on otettu viime viikolla. Sittemmin on tullut kosolti lisää lunta ja pakkasta. Felixillä on tuon vuorillisen velourhaalarin päällä lämpöpussi, mikä viime viikolla riitti, mutta nyt olisi varmaankin tarpeen kunnon talvihaalari. 

Olen tarkkaillut nettikauppojen joulukalentereita, josko sieltä löytyisi meille haalari, mieluiten se Mini Rodinin ruudullinen villakankainen. Ja nyt lykästi! Ruotsalainen Oii Design -lastenvaateputiikki aukaisi nyt jo joulukalenterinsa neljännen luukun, josta paljastui 30% ale kaikista Mini Rodineista. Hurraa! Toimin salamannopeasti. Sähköpostini ainakin sanoo, että meille on nyt tulossa kyseinen villakangashaalari, myös pitkään ihailemani herkullisen pinkki Pico-takki Fridalle, parit ribbileggingsit, joita muistaakseni on kehuttu, sekä 104/110 cm kokoiseen Foretell-hameeseemme sopiva paita. 

Iik! Nyt se toivottavasti on meidän.

Nämä ovat kuulemma niukkoja mitoitukseltaan, joten otin Felixille koon 92/98 cm. Felix on jo 76 cm pitkä, jos kotimittaukseni pitää paikkansa. Hassua, että myin viime talven 80 cm Molon haalarin pois, koska eihän huhtikuussa syntyvä vauva sitä seuraavana kesänä tarvitsisi. Fridahan käytti 80 cm haalaria 1,5-vuoden ikäisenä. Enpä arvannut, että pikkuveli voisikin käyttää samaa kokoa joulukuun paukkupakkasissa seitsenkuukautisena.

Nam, mikä väri! Käsittääkseni lämmin välikausitakki.
Otin Fridalle koon 92/98 cm, jonka tiedän sopivan.

Puhvihihainen Foretell-paita.
Tämähän meillä on jo pienempänä, mutta en usko kyllästyväni.

Viimeisen Foretell-mekon 104/110 cm olisin poiminut, ellei meillä olisi jo kuosin hametta.

Kaikkia muitakin herkkuja löytyi, mm. talvihaalareita, lisää leggingsejä, tämän syksyn elukoita, kuten tiikereitä, viime kesän ananaksia, karttoja ja merirosvoja jne, mutta haalarista ja takista luonnollisesti tuli pelkästään jo sellainen summa, etten rohjennut tilata enempää. Myöhemmin sitten kaduttaa, etten ostanut vaikka joululahjaksi sitä sinistä ribbihaalaria tai pulupaitaa. Hmm. Nyt jo alkaa vähän mietityttää. No, ainakin tulee se haikailemani haalari, jota olen kaivellut ympäri nettiä! Meinasin jo sortua edullisesti löytämääni keltaiseen Pyxikseen, mutta maltoin hetken vielä odottaa, kun mies painotti, että ruutuhaalari on ehdottomasti hänenkin suosikkinsa.

Tämä takkikin tietysti houkutteli. Varmaan vielä joskus tavataan!

Harmi, että frillahalarista ei löytynyt Fridan kokoa.

Talven hassuin haalari.

Tukholmaankin on siis tullut kunnon talvi pakkasineen ja nietoksineen. Fridalta ei onneksi puutu talvikamppeita. Tosin niitä on vähän vaikea paikantaa kotoa, kun eteisestä puuttuu remontin takia naulakko ja vaatteet ovat mikä missäkin. Sen sijaan Fridaa ei ole ollenkaan hankala paikantaa värikkään haalarin ja hatun ansiosta.

Tämän takia vakoojat eivät käytä tupsupipoja.


Haalari - Molo Polaris Rainbow, 92 cm
Hanskat - Molo Rainbow, 1-2 v.
Talvihattu - Elodie Details

2 kommenttia:

  1. Oooo ihania löytöjä! Se Pico-takki ei ole mikään hirmulämmin, mutta sellainen syksyviileiden takki - kuulemma. Ystävän lapsella on se ja hän oli odottanut vähän paksumpaa, mutta itse kuvaisin sitä tikkitakin oloiseksi. En tiedä meneekö metsään tämä kuvailu. Kohtahan sen näet itse. :) Ja kyllä on ihana, ihana tuo Fridan Rainbow. Onneksi meidän yksivuotiaalla on samalainen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Felixillä on sama takki mustana, joten uskoisin tietäväni, mitä on tulossa. :) Saatat huomata, että joku on tullut blogiisi Googlen kuvahaulla etsien kuvia 80 cm Molo Pyxis Rainbow'sta tms. Harkitsin näet myös Rainbow'ta Felixille, kun sekin olisi löytynyt edullisesti käytettynä. Mutta kun haalareita on niin monta eri tavoin hienoa, niin ajattelin ehkä liialliseksi, jos Felixilläkin olisi sama, etenkin kun Felix saattaa ensi talvena mahtua tuohon Fridan haalariin. Arvioni tämän talven haalaritarpeista meni kylläkin Felixin kanssa reilusti metsään.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...