perjantai 7. joulukuuta 2012

Sormi suussa

Frida-ressulle on tulossa ilmeisesti poskihampaita, kun sormet ovat jatkuvasti suussa, on ollut kuumetta ilman mitään flunssan oireita ja hän valittelee välillä, että sattuu ja hän on surullinen ("aijai, Tiita ledsen"). Kun särkylääke vaikuttaa, hän on ollut normaalin puuhakas.

Felixin body - Plastisock, 62/68
Housut - Me&I, 74/80
Sukat - Mini Rodini
Lamazen perhonen - kiitos, Unelma Säleikkö
Fridan paita - Marimekko

Frida ei enää nuku päiväunia eikä ole näyttänyt niitä tarvitsevan. Samalla jäivät yöheräilyt pois. Nyt kuitenkin potiessa Frida nukahti aamupäivällä sohvalle Fifin kanssa.

Tiikeripaita - Mini Rodini, 92/98
Fridalle tärkeä Fifi - kiitos, Lillukka

Kohta kahdeksankuinen Felix harjoittelee konttaamista siihen malliin, että mietin, meinaako hän jättää ryömimisen välistä. Fridan vauva-aikana ihmettelin, miksi vauva antaa tassua, mutta nyt tiedän siis, että siten harjoitellaan konttaamista.

Body - Marimekko 70 cm
Puolipotkarit - Tutta, liian pienet

Frida on viime aikoina harjoitellut piirtämistä eri paikkoihin, kuten seinään. Onneksi se tapetti on muutenkin lähdössä, joten sinänsä ei ole tullut vahinkoa. Frida vaikuttaa toruista huolimatta kovin ylpeältä seinään piirtämistään kiekuroista ja käy niitä aika ajoin ihailemassa: "Titta, Tiita måla!"

Välillä piirretään paperiinkin.

Välillä taas piirretään leluihin.
Paita - Next, 92 cm, liian iso
Turkishame - Mini Rodini, 92/98 cm, liian iso
Sukkahousut - Lindex, 92 cm, parissa käytössä kuluneet pahoin

Fridaa ärsyttää pakkasilla sähköisten hiusten liimautuminen kasvoihin. Ketäpä ei? Frida voihkii "å nej, Tiita hår näsa" eli "voi ei, Fridan hiukset menevät nenään".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...