keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Beau Loves

Ostokseni nettikauppa Pikku Otuksesta tulivat yllättävän nopeasti. Ihan oikeasti yllätyin, koska lähetys tuli poikkeuksellisesti pikapakettina. Ei mitään halpaa lystiä ulkomaille, etenkin kun en maksanut postikuluja ollenkaan, koska yli satasen ostoksista heillä ei tarvi niistä maksaa. Ihan huolestuin, että jääkö tässä yrittäjälle katetta enää ollenkaan.

Nätissä Marimekon paketissa silkkipaperiin käärittynä oli pelkkää Beau Lovesia: kolme salmiakkiruutuista vaatetta sekä Superhero-huppari, jota ehdinkin jo hetken haikailla ennen Pikku Otuksen alea. Koko oli 3 v, joka ei ollut Fridalle yhtään liian iso. Itse asiassa hupparin pääntie oli niin tiukka, että pukeminen oli hankalaa ja riisuminen vielä hankalampaa. No voi harmi. Onneksi on tuo pienempi. Pukeminen ei ollut lainkaan yhtä vaikeaa. Hänelle huppari oli rennon löysää mallia, mutta se istui kuitenkin, kun kääri kerran hihoja.

Huppari - Beau Loves, 3 v.
Housut - Mini Rodinin Godzilla, 68/74

Felix, kohta 8 kk, harjoittelee suht menestyksekkäästi istumista. Eteenpäin ryömiminenkin rupeaa olemaan jo hallussa, ja konttaamallakin on hiukan jo edetty. Hiljattain Felix on alkanut myös matkia taputtamista ja - kuten kuvista näkyy - kielen näyttämistä.
Piti heti sitten testata, mahtuuko tilaamani paita kummallekaan. Tilatessanikin oletin, ettei suurin jäljellä oleva koko 2 v. mahdu Fridalle, koska Beau Loves on pientä mitoitusta. Eikö mitä, paita oli aivan sopiva eikä pääntie kinnannut yhtään. Salmiakkiruutufarkutkin olivat käyttökelpoiset mutta kasvunvaraakin löytyy reippaasti, ne kun otin koossa 4 v. Vielä on sovittamatta salmiakkiruutuiset collegehousut.


Kuva on huono pimeyden takia, mutta eiköhän näitä vaatteita näy kuvissa vielä jatkossa. Harmi, ettei näy, mitä Frida keksi ruveta tekemään: hän poistaa leikisti tapettia seinästä pienellä muovilapiolla, ihan kuin äitinsä siis. Tosin en käytä muovilapiota. Ei sitä kyllä työn etenemisestä huomaa.

1 kommentti:

  1. Hieno huppari, harmi tuon kaula-aukon pienuus! (mulla isopäiset mukulat)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...