lauantai 24. marraskuuta 2012

Lainahevonen

Åhlénsin joulukuvasto tipahti hiljattain luukusta. Huomioni kiinnittyi tutunnäköiseen sirkusheppapaitaan.

Åhlénsin hevospaita.

Näyttääkö tämä paita sinusta mitenkään tutulta, kysyin mieheltänikin. Joo, hän vastasi, meillähän on tuo sama mutta sinisävyisenä. Piti hetki vakuuttaa, ettei ole sama valmistaja. Miehen mielestä sitten ainakin suunnittelija on ollut sama, vaan enpä usko.

 Mini Rodinin hevospaita.


Itse taas lainasin Antakee armoo -blogista hauskan tavan, jossa lapsi valitsee joka vuosi yhden joulukoristeen. Meillä ei ole ennestään kuin yksi kynttelikkö ja neliskanttinen punainen joululiina, joka ei sovi pyöreän pöytämme päälle (kertokaa, mistä saisin pyöreitä pöytäliinoja, kiitos, tai miten saisin miehen vaihtamaan pyöreän pöydän neliskanttiseen). Ainakin sellainen ikkunaan ripustettava tähtilamppu on vielä tarkoitus hankkia.

Åhlénsilla sitten Frida päätyi pöllönmuotoiseen kuusenkoristeeseen. Felix olisi ottanut sen, johon ensimmäisenä yltäisi, joten häntä ei katsottu riittävän vanhaksi vielä valitsemaan. Mies sanoi, että hänen ja minunkin kuuluu molempien valita yksi ja että hän ottaa ainakin tämän oman kenkänsä näköisen (miehen kengässä on tosin vähemmän kimalletta). Minä taas halusin hillitymmän kukkakuvioisen joulupallon. Nämä kolme riittänevät tälle vuodelle, koska meille ei taida tänä vuonna tilanpuutteen takia tulla joulukuusta eikä olla jouluna kotonakaan. Ensi vuonna on sitten toivottavasti isompi asunto, joulukuusi ja ainakin seitsemän kuusenkoristetta! Jos tätä muuten lukee joku, joka miettii meille joululahjaa, niin toiveena on yksi kuusenkoriste. Ei siis laatikollista joulupalloja vaan ihan yksi kappale riittää.

Joulukoristeiden hintalaput saadaan varmaan ensi jouluun mennessä saksittua pois.
Ehkä pian myös poistetaan hintalappu naulakostakin, joka on ollut meillä vasta noin puoli vuotta.

1 kommentti:

  1. Meillä on tapana, että otan yhden lapsen mukaan Stockalle valitsemaan joulun alla lasikoristeen. Juuri postasinkin siitä. Sitten kotoa muuttaessaan lapset saavat valita mukaansa muutaman lempikoristeen, joista tulee jouluaattona koti mieleen .)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...