keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Vauhtiveikko Felix

Kuten laajasti on uutisoitu, sunnuntaina 14. lokakuuta Felix Baumgartner, syntynyt 20. huhtikuuta 1969, laskuvarjohyppäsi maailmanennätyksen 39 kilometriä stratosfääristä. Vähemmän laajalti on toistaiseksi kerrottu, että samalla hetkellä hänen pieni kaimansa eli meidän Felix-vauvamme, syntynyt 16. huhtikuuta 2012, ryömi ensimmäisen kerran muutaman metrin olohuoneen keskeltä nurkkaan. Tietysti takaperin.Body H&M, 74 cm, housut Mini Rodini, 68/74 cm.

Vähän heikosti liikkuminen näistä kuvista käy ilmi, mutta niin se on, että tätä nykyä tuo pakittaja löytyy usein jumista jostain seinän vierestä.

Eilen puolivuotispäivänä oli Felixin neuvola, joka sisälsi myös lääkärintarkastuksen ja rokotukset. Felix osoittautui isoksi ja terveeksi pojaksi, joten ihan pian ei tarvitse mennä uudelleen. Terveydenhoitaja kommentoi, että ryömiipä aikaisin. Ihmettelin, että ei kai tuo nyt erityisen aikaisin ollut. Frida oppi ryömimään hieman aiemmin. Terveydenhoitaja sanoi, että on se aikaista - yleensä puolivuotiaat vain istuvat. Ai puolivuotiaatko istuvat, ihmettelin lisää. Ryömimistä olin jo odotellut, mutta istumista en vielä odota. Fridahan oppi ensin istumaan polviensa päällä olikohan seitsenkuisena ja normaaliin tyyliin sitten päälle vuoden ikäisenä.

Felix ei taaskaan rokotuksia juuri itkeskellyt. Tänään on Felixille noussut rokotusreaktiona kuume, mutta silti hän ei ole moksiskaan, vaan hymyilee hilpeästi ja tavoittelee leluja Fridan kauhuksi. Onkohan Felix perinyt korkean kipukynnyksen isältään, joka esimerkiksi lapsena ei kertonut äidilleen kaatuneensa pyörällä, jotta suunniteltu vesipuistoretki ei olisi peruuntunut. Illalla vesipuistopäivän jälkeen äiti oli katsonut, että ei ole nyt ihan oma itsensä tuo poika vaan kumman vaisu. Pyöräonnettomuus kävi ilmi, ja lääkärissä sitten selvisi, että käsivarsi oli murtunut. "No ei se ollut edes kokonaan poikki", mies kommentoi nolona, kun tätä juttua minulle kerrottiin.

Iloinen potilas.
Body Snoffs, 68 cm, puolipotkareista en muista.

1 kommentti:

  1. Jee, hyvä Felix! Ehkä ruotsalaiset ovat vain hitaampia liikkeissään. :) Meillä ainaki puolivuotiaana kontattiin ja noustiin tukea vasten. Istumaan poika oppi vasta reilu 8-kuukautisena. :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...