torstai 18. lokakuuta 2012

Joulupukki ruokakaupassa

Valokuvakilpailusta voittamani lahjakortti ruokakauppaan on saapunut postiin kirjattuna kirjeenä. Kirjeessä on kuulemma 30 kappaletta 2000 kruunun lahjakortteja, jotka ovat voimassa vuoden. Pitääköhän meidän siis aina käytää 2000 kruunua kerralla kauppaan eli yksi lahjakortti kokonaan? Yleensä meillä ei ole tapana tehdä noin isoja kertaostoksia (tai no ei koskaan). Ostamme vain sen verran, mitä mahtuu rattaiden alle.

Kohta eletään herroiksi. Ostetaan heti tonnilla maitoa ja toisella keksejä.

Taidetaankin sitten joululahjaostoksetkin hoitaa ruokakaupassa. Sukulaiset saavat sitten suklaarasioita, pyykkipulveria, vaippoja, makaronia, muroja ja säilykkeitä. Tai sitten fiinimmin herkkukoreja.

Kesällä ajattelin ostaa jouluksi lasten serkuille pehmeitä paketteja Mini Rodinin outletista. Se nyt sitten valitettavasti sulki ovensa, ja kun tiedustelin asiaa, sain vastaukseksi, ettei heillä ole mikään kiire löytää uutta paikkaa. Nyt sukulaislapset saavat sitten jotain legoja, ja sekös heitä tietysti harmittaa.

Tontut.
Punaiset ribbihaalarit 56/62 ja 80/86 cm - Mini Rodini

Kiitos muuten kaikille junakysymyksiini vastanneille! Neuvoista on ollut tosi paljon apua. Osaisiko joku muuten vielä sanoa, mitkä ovat tämän joulun vilkkaimmat matkustuspäivät?

4 kommenttia:

 1. Jos kaupasta ei saa lahjakortteja takaisin (harvemmin ruokakaupasta saa), niin ehdottakaa, että myyjä kirjoittaa uuden saldon kortiin kuulakärkikynällä ja nitoo kuitin mukaan.

  Ja kyllä mahtaa olla lapsista tosiaan kurjaa kun ei saakaan pehmeitä paketteja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei koulun ruotsin tunneilla opetettu, miten tuollaista ehdotetaan. :D

   Poista
 2. Mihin liikkeeseen ne on? Jos ne on Coopiin tai Ica Maxiin ja niillä saa ostaa muutakin kuin ruokaa, niin kyllähän niistä marketeista löytyy vaikka uusi telkkari :) Toivottavasti ne on sellaisia, että niistä saa rahaa/uusia lahjakortteja takaisin jollei koko summaa käytä. Tai tosiaan, viette koko suvun ruokaostoksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Willysiin. En ole Willyseissä nähnyt telkkareita. Dvd-filmejä kyllä. No, eiköhän tuon summan saa kauppaankin käytettyä. Tulee vain aika lailla kantamista, mutta mennään sitten miehen kanssa vaikka kaksien rattaiden kanssa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...