torstai 20. syyskuuta 2012

Syyssafari

Ostin kesällä fb-ryhmästä Felixille Mini Rodinin safarikuosisen välikausihaalarin 68/74 cm ja alesta molemmille safaritakit. Fridalla on nyt käytössä koko 92/98 cm hihat kertaalleen taitettuna, ja Felixille on varattu kevääksi kokoa pienempi. Päivän kuvista näkyy, että Fridalta vilkkuu välillä ranteet, joten ehkäpä olisi syytä kääntää hihat takaisin. Olen ostoksiini tosi tyytyväinen. Haalarissa ja takeissa on ylellisen kullanvärisiä yksityiskohtia ja hauskoja pieniä eläinkuvioita. Itsellenikin kelpaisi samanlainen takki, joka on samalla sekä tyylikäs että lystikäs.

Näin myös erityistä vaivaa löytääkseni haalariin sopivat safaritossut (nettikaupan alesta) sekä kirahvipipot (Felixille outletista 50 kruunulla ja Fridalle fb-ryhmästä). Nyt ei toistu viime talven tilanne, jossa samat ruskeat hanskat puettiin asuun kuin asuun.

68/74 cm kokoinen haalari 68-senttisellä Felixillä.

Frida voivottelee nähdessään ulkona puista tippuvat lehdet. "Å nej!" Itsellä kesän ystävänä samat fiilikset. Frida vaati, että laitan lehdet takaisin puuhun.


"Puua!" Lehdet takaisin puuhun!

Frida ei halunnut jäädä yhteenkään leikkipuistoon, joten kävelimme kauppaan, kun siellä muutenkin oli tarkoitus käydä. Frida huuteli kaikille ja kaikelle näkemälleen: "Hei hei, tootoo (= auto)! Hei hei, katten! Hei hei!" Vastaantulijoita hän lisäksi kehui kommentoimalla joko hiuksia ("fint hår") tai kenkiä ("fina skor").

"Fina skor!"
Kengät Vincent, housut ja sukkikset Pompdelux.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...