sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Serkukset fammulassa

Kävimme perjantaina kyläilemässä farmorin luona. Samaan aikaan siellä olivat myös lasten serkut käymässä. Serkku-sanahan on ruotsiksi vähän kiusallinen, kun langon perhe kutsuu lapsiamme nimillä kusinen Frida ja kusinen Felix, vaikka molemmilla on puhtaat vaipat ja vaatteet. Muuten ovat kyllä mukavia ihmisiä.

Nelivuotiaalla serkkupojalla on vauvasisko, joten hän asettui heti leikittämään Felixiä kokenein ottein. Felixiä nauratti, kun serkku lastasi sitterin täyteen erilaisia leluja.


Felixiä kolme kuukautta vanhempi serkkutyttö oli Felixistä kovin kiinnostunut. Tytön äiti selitti tytön pitävän vaaleanpunaisista asioista eli siksi myös Metsolan pinkkiin velourasuun (68 cm) puetusta Felixistä. Felix on nyt ottanut mitoiltaan serkkutytön kiinni ja mennyt vähän ohikin. Serkkutyttö taas on niin menevä tapaus, että kahdeksankuukautisena kävelee tukia pitkin. Hassun näköistä, kun tuollainen vähän pienempi menee kovaa vauhtia ja meidän vauva lötköttää vieressä. Voisinkin lainata serkkutyttöä, istuttaa Felixin kaveriksi rattaisiin ja vastata kaikille, että joo, on ne kaksoset.


Olen kuullut laihdutusvinkiksi, että syö peilin edessä, niin syöt hillitymmin. Frida olisi kuitenkin voinut vetää vaikka paketillisen Marie-keksejä samalla peilaillen.

Tunika - Next, 86 cm
Sukkikset - Pompdelux 86 cm, liian pienet, huomasin
Housut - kuivumassa (kastuivat märällä penkillä)

Tänäänkin Frida kävi farmorin luona, tällä kertaa isänsä kanssa. Molemmat kävivät hiustenleikkuussa, farmor kun on ammatiltaan parturi-kampaaja. Luksusta, kun ei tarvitse vaivata päätään sillä, mitä taaperon hiusten kanssa tekee.

2 kommenttia:

  1. Meidän Ester kävelee kans täysiään jo tukea pitkin ja ottipa ensimmäisen 'askeleenkin' viime viikolla sohvan ja pöydän välillä. On muuten tosi villin näköistä kun noin pieni ihminen onkin yht'äkkiä pystyssä :) Ja erityisesti tosi villin tuntuista kun ei se oikein vielä pysy pystyssä ilman tukea :/

    VastaaPoista
  2. Kyllä vähän repesin noille kusisille kusineille! :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...