lauantai 1. syyskuuta 2012

Kaksi pientä elefanttia

Kävimme taas Skansenissa ties kuinka monetta kertaa tänä kesänä. Ostimme keväällä perhekausikortin, joka olikin loistohankinta. Kertaakaan ei ole käynyt aika pitkäksi, vaikka olen jo seonnut laskuissa, montako käyntikertaa kaikkiaan on plakkarissa. Jatkuvasti löytää jotain uuttakin: pienen puiston, jota ei ole ennen huomannut; leipomon, jossa ei ole ennen käynyt sisällä; ilveksen, joka ei ole ennen suvainnut näyttäytyä ja joka nyt esitteleekin kolme pikkuilvestä; naisten vessassa vaippaa vaihtamassa Plastisockin omistajan kaverin, jolle blogisti Plastisockiin pukeutuneiden lastensa kanssa päätyy ehdottamaan uudeksi kuosiksi kiivejä...

Yksi pieni elefantti valmiina lähtöön.

Koska matka oli hauska niin, pyysi hän mukaan yhden kaverin.
Norsubody ja -paita - Mini Rodini
Felixin huppari - PO.P
Housut - Moonkids ja Pompdelux

Tällä kertaa leikimme tovin Päronparkenissa eli Päärynäpuistossa.

Yritin mahtua kuvaan mutta epäonnistuin.


Päärynäpuistosta poistuttiin Liisa Ihmemaassa -tyylisen tapahtumaketjun kautta: Frida huomasi oravan ja juoksi sen perässä pensasaidassa olevaan koloon. Puistoa ympäröivän pensasaidan sisällä kulkikin aidan suuntaisesti reitti, jonne yli metrin mittaisilla ei ollut asiaa. Frida ei onneksi kovin kauas kerennyt karkuun, vaan odotti meitä sitten pienen matkan päässä aidan toisella puolella.

Orava!

Frida aidan sisällä.


Ruusutarhassa olevasta patsaata piti ottaa kuva Fridan tädille eli miehen pikkusiskolle. Patsas muistutti miehen perheen kertomasta jutusta siskon lapsuudesta. He kasvattivat kyyhkysiä, ja pikkusisko keksi, että hän voisi istua kyyhkyn selkään ja lentää huimiin seikkailuihin. Sisko ja pieni ratsupolo eivät pötkineet pitkällekään. Lintu onneksi selviytyi. Pitäisikö syyttää Selma Lagerlöfiä?

1 kommentti:

  1. Mä olen teille niin kateellinen tuosta Skansenista ♥ Ja niitä ihania pikku oravia oli siellä aivan hurjasti. Siellä ollessamme ja niitä ihaillessamme eräs paikalline pikku poika painotti mulle monta kertaa, että 'Glöm inte Tante, dom är vilda'.

    Felix näyttää kasvaneen huimasti kesästä, mutta niinhän ne lapset tuossa iässä tekevätkin.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...