perjantai 3. elokuuta 2012

Veivät meiltä rattaat

Tänään meillä kävi blogivieraita: Lillukka perheineen on lomailemassa Tukholmassa, ja tiukasta huvitteluaikataulusta huolimatta he ehättivät poikkeamaan meilläkin kylässä. Oli oikein mukavaa, kiitos vielä vierailusta!

Felix oli oikein suopealla ja leppoisalla päällä, vaikka saikin tänään neuvolassa rokotukset molempiin reisiin (3,5 kk, 66 cm, 6700 g ja päänympärys 43 cm + terveydenhoitajan mukaan paljon suomalaista sisua). Frida sai vierailta puhuvan Fifi-kukkanuken ja yritti pölliä Siisseli-vauvan tutin, mutta meiltä ei vastavuoroisesti olisi saanut viedä heille lupaamiamme (heikkokuntoisia) Bee-rattaita. Frida oli tänään työnnellyt rattaita ympäri asuntoa ja oli aivan lohduton, kun rattaat lähtivät vieraiden mukana, mikä kävikin selväksi kaikille tässä rapussa asuville. Frida nukahti pian vieraiden lähdettyä ilman normaalia sängystä huutelua, eli jostain syystä hän oli tänään poikkeuksellisen väsynyt. Se selittääkin monta tämänpäiväistä hepulia.

Päivän perhepotretti.
Fridan mekko - Marimekko
Felixin paita - PO.P
Miehen paita - T-Shirt Store

1 kommentti:

  1. Oi voi! Fridalla oli todella niin paha mieli, että emme melkein raaskineet rattaita viedäkään. Ellimaikkikin ehdotti vielä alaovella rattaiden palauttamista :)

    Oli tosiaan hauska tavata ja vierailla Ellimaikin sanojen mukaan meidän ruotsalaisten ystävien luona. On kuulemma tosi hienoa, että meilläkin on oikeita ruotsalaisia ystäviä :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...