torstai 16. elokuuta 2012

Talvivaatteita

Haalariäänestys sitten päättyi suht tasaisin tuloksin. Kiitos äänistä ja kommenteista! Enemmistön suosikki oli Pompdeluxin Stina-haalari, kun taas hännille jäi Molon sateenkaarihaalari. 

En raaski kuitenkaan luopua sateenkaarihaalarista, koska se sopii sitten hyvin Felixillekin myöhemmin ja koska olen ostanut sen peräti kahdesti. Huhtikuussa Traderasta ostamani sateenkaarihaalari ei näet koskaan tullut perille, vaikka olen ollut monta kertaa yhteydessä Posteniin. Myyjää ei asia kiinnosta eikä hän vastaa viesteihin. Kyseenalaiseksi jäi, mahtoiko hän koskaan haalaria edes postittaa. Hänellä ei kuulemma ole lähetystunnusta, koska hän jätti haalarin postilaatikkoon. Minua vähän epäilyttää, mahtaako haalarin kokoinen lähetys mennä laatikkoon, vaikka täällä monessa postilaatikossa onkin aika avara luukku. Mitä tehdä? En nyt toistaiseksi ole osannut tehdä muuta kuin lähettää myyjälle närkästynyttä sähköpostia, soitella Postenille avuttomia puheluita ja ostaa uuden haalarin.

Myin siis toiseksi vähiten ääniä saaneen (ja myös mieheni suosiota vaille jääneen) mustan Pompdeluxin fb-kirppiksellä. Tässä nyt siis äänestyksen perää pitänyt Molo Polaris Rainbow asusteineen.

Tupsupipot Mini Rodini, kettuhattu Tinttu.
Tähtihanskat Molo.

Hahaa, poikkeuksena aikaisempaan olen tällä kertaa oikein keskittynyt hankkimaan myös jollain tapaa yhteensopivia asusteita. Vuosi sitten ajattelin suurpiirteisesti, että "onhan meillä jotkut talvihanskat jo". Sitten joka kerta hieman harmitti nähdä violetin haalarin kanssa ruskeat hanskat. Varahanskatkin olisi ollut hyvä olla, kun ne toiset kuitenkin välillä kastuivat tai menivät hukkaan. No, nyt löytyy hanskoja ja varahanskoja, joita olen hankkinut pitkin kesää Huutiksesta, fb-kirppiksiltä ja Traderasta.

Toiseksi äänestyksessä tuli Mini Rodinin leopardihaalari. Sen kanssa voisi sopia myös samat Molon hanskat sekä Mini Rodinin tupsupipo. Myös ruskeat Mini a turen tähtihanskat ovat postissa matkalla meille.


Mini a turen ruskeat hanskat sopinevat mainiosti myös Pompdeluxin Stina-haalariin. Tätä onnistuin Fridalle jo sovittamaankin, ja oli lupaavan kokoinen: ei tolkuttoman iso, mutta vielä sopivasti kasvunvaraa. Tämän kanssa voisin pukea myös ruskean The North Facen lippapipon tai keväällä KappAhlin alesta pikkurahalla ostetun vuorillisen harmaan kukkapipon. Cupcaken sydänhanskat eivät myöskään olisi hassummat.


Cupcaken sydänhanskoja etsiskelin pitkään kuitenkin nimenomaan Cupcaken talvitakkiin. Cupcakelta on tullut viime aikoina ostettua niin välikausi- kuin talvitakkejakin eri kokoisina, kun nyt vielä voi pienen tytön sellaisiin pukea. Luulin, että pienen pojan saaminen vahvistaisi unisex-puolta vaatemaussa, mutta etenkin ulkovaateosasto meillä teki kaarteen hattaraisempaan suuntaan viime talven yksivärisistä violeteista ja oransseista. Housut ovat Tähti Jonathanin.


Talvivaatteet on siis haalittu Huutiksesta, Traderasta, kauppojen ja nettikauppojen alesta, Mini Rodinin outletista sekä seuraavista Facebookin kirppisryhmistä: Muksujen merkkituotekirppariRacoon(Cupcake) ja Phister&Philina kirppis sekä Molo Kids Kirpputori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...