keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sateinen poutapäivä

Eilen lähdettiin käymään parissa kaupassa. Ei ollut erityisen lämmin päivä, mutta aurinko kuitenkin paistoi. Tarkistin säätiedotuksen koko päivälle: 19 astetta ja poutaa. Mies puki Fridalle Lindexin mekon sekä mainion sinapinkeltaiset sukkahousut, jotka vastikään ostin myös Lindexiltä. (Ruotsalainen mieheni jostain syystä tykkää yhdistellä sinistä ja keltaista.) H&M:n myssyn Frida hyväksyy lierihattuja ja lippiksiä paremmin. Frida on siis enemmän pipoihmisiä. 


Yllättäen matkalla puhkesi ilman mitään varoituksia sadekuuro. Ensin tuli rakeita ja sitten vettä kuin saavista kaataen. Minä pingoin vaunujen kanssa sillan yli katoksen alle suojaan. Mies puki Fridalle sadetakin ja juoksi perässä Frida olkapäillään. Fridalla oli hauskaa, mutta Felix ei tykännyt niin yhtään, kun yllätyssade kasteli sukat.


Aurinko paistoi edelleen sateesta huolimatta.


Kotimatkalla sade oli lakannut. Frida söi rattaissa skyriä. Nykyään Frida syö jo mielellään itse, vaikka ihan vasta kirjoitin, että häntä pitää syöttää. Sitä ne 2-vuotissynttärit teettävät.


Mitä muuta 2-vuotiaat tekevät paitsi syövät itse? No huutavat monta kertaa päivässä eri asioihin "NEJ", "NEJ NEJ NEJ NEJ", "NÄÄÄÄÄÄ", "AI" ja "AIJAIJAI". Ainakin meillä. Osoitettiinkohan tässä mieltä rattaissa istumista vastaan? Voitte nähdä kuvasta, että olkapäiden yli kulkevat valjaat on riisuttu, mutta noista jalkojen yli kulkevista hihnoista Frida ei ole ainakaan vielä näissä rattaissa päässyt irti.


Kotipoika Felix oli tyytyväinen päästessään taas maailmalta tuttuun sänkyyn pötköttämään.

Potkupuku - Mini Rodini, 56/62, ja lahkeissa riittää vielä pituutta.

4 kommenttia:

 1. Minäkin kastuin aamulla, kun työmatkalla tuli kahden minuutin rankkasadekuuro!

  VastaaPoista
 2. Onko sukkikset ostettu Lindexiltä nyt lähiaikoina? Olisi oikein passeli väri meillekin. :) Vårbergin kirppis on ennen ollut Skärholmenilla ja silloin kuulemma oikeasti iso. Olen asunut Vårbergissä, joten joskus viikonloppuna kävin kirppiksellä. Silloin sinne voi kannattaakin mennä sisäänpääsymaksusta huolimatta, koska viikonloppuna ovat ne oikeat kirppismyyjät yhdeksi päiväksi vuokratuilla paikoilla. Olen löytänyt esim. hyväkuntoisia Barbeja ja vaatteitakin on ollut paljon tarjolla. Arkena siellä on se iänikuinen basaari krääsäkauppiaineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan hiljattain. Oikein kivat sukkikset.

   Mielenkiintoista tietoa Vårbergin kirppiksestä. Iänikuinen basaari kuvasi kokemustani hyvin. Toisaalta oli siellä nytkin barbeja, mutta ne eivät minua niin kiinnosta ainakaan vielä. Pitäisikö antaa sille toinen mahdollisuus?

   Poista
  2. Jos joskus satut liikkumaan viikonloppuna samalla suunnalla, kannattaa poiketa, mutta kovin kaukaa ei välttämättä kannata lähteä. Käyn kyläilemässä Vårbergissä, joten voin jonain viikonloppuna käydä vilkaisemassa, miltä siellä nykyään näyttää. Skärholmenin Centrumin alakerrassa on melko iso Myrorna. Oletko käynyt siellä?

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...