perjantai 10. elokuuta 2012

Auravauva

Neljän kuukauden merkkipaalu lähestyy, ja meidän aiemmin niin lötköstä vauvastamme on jossain välissä tullut kova kinkeäjä Felix kääntyy selältä mahalleen ja mahalta selälleen. Itse asiassa on vaikea saada Felixiä enää selälleen lainkaan, kun hän saman tien heittää siitä kyljelleen tai mahalleen. Mahalleen päätyessään polvet alkavat mennä mahan alle ja varpaat työntävät niin hillittömästi. Tällä tavalla pääsee jopa etenemään. Tekniikka ei ole kuitenkaan suositeltava, koska siinä naama pysyy maassa. Ei tee hyvää profiilille tuollainen nenällä auraaminen.

Polvet mahan alle...

... ja kova pusku päälle!
Limettibody - Plastisock, 62/68 cm

Eilenkin laitoin Felixin leikkimatolle mahalleen makaamaan, kun menin ripustamaan pyykkiä. Takaisin tullessani hän oli kiukkuisena selällään noin puoli metriä maton ulkopuolella. Voin vain arvailla, mitä oli tapahtunut. Oli ehkä kierinyt.

Felix on alkanut saada leluista hyvän otteen.
Maatilabody - PO.P


Myös minulla oli eilen illalla meno päällä. Laitoimme Fridan nukkumaan ja Felix jäi isänsä seuraan pungertamaan, kun minä lähdin elokuviin katsomaan uusimman Batman-elokuvan, The Dark Knight Rises. Oli paras supersankarielokuva, jonka olen nähnyt. Ei käynyt aika pitkäksi. Viereisen penkin miehellä lensi hätkähdyksestä kesken elokuvaa popcornit päälle. Lopputekstien alkaessa rullata joku yleisöstä huusi kovaa: "JES!" Yleisö nauroi ja sitten taputti hyvälle elokuvalle. Mielestäni elokuva edellyttää, että on nähnyt kaksi aiempaa Batman-elokuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...