lauantai 11. elokuuta 2012

Kissojen ja koirien kanssa

Tämä on yksi Fridan suosikkivaatteista: Felixin body, jossa on koiranpentu edessä. "Vauva hau hau", sanoo Frida vaikuttuneena pienen veljensä tyylistä. Pitäisi kenties hankkia Fridallekin vaatteita, joissa on yksi iso kuva edessä.

Body - Mini Rodini, 68/74
Housut - Kik Kid, 80 cm
Sukat - Mini Rodini, 13/15

Frida on ollut pikkuveljeään kohtaan herttainen ja huolehtivainen veljen syntymästä asti. Yleensä käy useamman kerran päivässä silittämässä varovaisesti veljen hiuksia. Nykyään, jos Felix kellii vatsallaan lattialla, Fridaa naurattaa ja hänkin menee Felixin viereen makaamaan mahallaan. 

Omituinen sattumus on käynyt pari kertaa, kun Frida on ensin hymyillyt sitterissä istuvalle Felixille, silittänyt päätä ja sitten yhtäkkiä ottanut Felixin kurkusta kiinni. Emme ole jättäneet heitä valvomatta kahden, joten mitään ei ole ehtinyt tapahtua. Minua on ihmetyttänyt moinen käytös, koska Frida ei ole tuolloin ollut vihainen tai mustasukkainen vaan pikemminkin ystävällinen. Sittemmin jossain välissä ymmärsin, että Frida haluaisi ottaa Felixin syliin. Kaula nyt sattuu olemaan vauvan vartalon ainut kohta, jonka ympärille Fridan kädet yltävät. Samalla lailla hän kantaa myös vauvanukkeaan ja nallejaan kaulasta. No, Frida on ehkä antanut periksi, koska ei ole pitkään aikaan enää yrittänyt nostaa pientä veljeään.

Hellä ote kissoista.

Fridan viimeaikaisin suuri kiinnostuksenkohde on ollut itsetehty jäätelö (esim. jukurtti-mansikka-mustikka-banaani-smoothieta mehujäämuotteihin). "Isglass. Isglass. Islglass. Isglass. Isglass!" Frida pyytää silmät säteillen ja vastustamattomasti hymyillen. Paljon parempi pyytämistaktiikka mielestäni kuin vaihtoehto b eli tekoitku tai c eli oikea itku.

Isglass!

2 kommenttia:

  1. Onko teidän syöttis muovia vai puuta? Näyttää väriensäkin puolesta samalta kuin missä minä olen vauvana istunut, meille se on kulkeutunut jostain naapureilta tms.. Ja on se vintillä edelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kulahtanut muovinen Hokus Pokus. Mies on itse syönyt siinä vauvana kuten sisaruksensakin. Siitä saa syöttötuolin sekä pitkittäin kääntämällä tuolin ja pöydän ja toisin päin pitkittäin keinuvan tuolin, jossa on ratti.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...