sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kesäpäivä farmorin luona

Tällä viikolla käväisimme taas miehen äitiä tervehtimässä. Fridan kiinnostus suuntautui taas ankkoihin ("kakka"), kissoihin ("tatten"), soraan (jota lastattiin rattaiden tavaratilassa olevat saappaat täyteen), leluihin (etenkin palloihin ja parkkitaloon) sekä kekseihin (kaka).

Kakka! Kaa kaa kaa!

Tatten!

Kaka! Nam nam!
Hattu - Mini Rodini, 52/54
Ruutumekko - PO.P, 86 cm
Leggingsit - Lindex, 92 cm

Miehen äidin mielestä on suorastaan aavemaista, kuinka paljon Frida muistuttaa isäänsä lapsena ulkonäöltään ja myös ilmeiltään ja eleiltään.

Too too! (= auto)

Frida on jättänyt hiljattain päiväunien nukkumisen, ja sen vuoksi nukahtaa myöhään iltapäivällä helposti bussiin tai rattaisiin, jos olemme jossain liikkeellä. Ei ole toivottavaa, koska Fridaa ei enää saa tarpeeksi hereille (tai ainakaan tarpeeksi suopealle tuulelle) syömään kotona iltapuuroa. Menee vain suoraksi huudoksi, jos herättää eikä vie suoraan sänkyyn jatkamaan unia.

4 kommenttia:

 1. Voi mikä söpöläinen tuo Frida on .... ja ilmeisesti siis isänsäkin on lapsena ollut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kerro miehelle, että käytit muotoa "on ollut". Saattaisi pahoittaa mielensä, kun kerran olette tavanneet. ;)

   Poista
 2. Huomasin että olit vaihtanut noiden carenoiden tilalle duetit, Oletko ollut tyytyväinen? yms. :)
  Kiitti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin vielä kirjoittaa tarkemman arvion. Huippuvaunut monella tapaa. Ainut juttu, että jarrujen pois saamisen kanssa on ollut ongelmia. Jalkajarru on muutenkin vähän hankalasti käytettävissä ja lisäksi se jää välillä niin jumiin, että pitää kumartua ja kädellä ottaa jarru pois päältä.

   Mies sanoi, että pystyy korjaamaan jarrun niin, ettei se jumita. Eilen en melkein ennättänyt metrosta oikealla pysäkillä ulos, kun en saanut jarrua pois päältä, eli onhan se ärsyttävää. Muuten kyllä niin kivat ja hyvänkokoiset, että en halua jarrujen takia lähettää takaisin edes korjattavaksi tai vaihdettavaksi. Voi tietty mieli muuttua, jos vika ei korjaannukaan.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...