torstai 16. elokuuta 2012

H&M: Keltaiset sammarit ja farkkuleggarit

Käväisimme H&M:ssa hiljattain, ja tuli ostettua parit 92-senttiset housut Fridalle. Arvostan vaatteessa mukavuutta, joten tähän asti olen hankkinut Fridalle velour-, college- ja froteehousuja sekä pussittavia ohuita farkkuja ja keveitä kangashousuja. Keltaiset vakosamettihousut H&M:n poikien puolelta vaikuttivat kuitenkin sellaisilta, etteivät puristaisi mistään. Samoin tyttövauvojen puolelta poimitut farkkuleggingsit tuntuivat pehmeiltä. Tärkeä ominaisuus housuissa on myös se, että saan ne helposti Fridalle jalkaan, ja siksi ovat esimerkiksi Mini Rodinin farkut ja sammarit jääneet minulta ostamatta. Näistä kuitenkin luulisin selviytyväni. 

Molemmat housut ovat vielä pyykkikorissa, joten eivät ole vielä päässeet testiin, mutta toistaiseksi vaikuttavat lupaavilta. Housut olivat tietysti edulliset, eikä meidän 20% alekuponkimme jälkeen niille jäänyt kauheasti hintaa.

1 kommentti:

  1. Just näistä farkkuleggareista ei ole kokemusta, mutta vähän vastaavista koossa 74 ja on ihan mun lempihousut, ihan harmittaa, että ostin vain yhdet!
    Näitä uusia ei ollut oikeissa koissa Aleksin HenkkaMaukalla, mutta ajattelin tilata muutamat netistä.
    Wilma on aika hoikka vauva, mitään sille on todella vaikea löytää housuja.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...