keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Mitäs me aleista, kun ei aletkaan meistä

Odotuksia oli kolmelle alelle tänä kesänä: Pompdelux, Polarn O. Pyret ja Mini Rodini. Pompdeluxista sain onneksi toivomani vaatteet 50% alesta, mutta 70% ale meni sivu suun, kun heidän ruotsalainen sivunsa oli kaatuneena koko alen ajan, ainakin aina, kun minä tarkastin. Odotin Polarn O. Pyretin osta kolme, maksa kaksi -alea sekä parempaa prosenttia Mini Rodinille kuin aiempi 30%. Tänään PO.P sitten kertoi sähköpostilla, että kaikki 50% aletuotteet ovat nyt kolme kahden hinnalla. Mini Rodini taas ilmoitti kaikkien alevaatteiden olevan nyt puoleen hintaan.

Kuinkas ollakaan, minä olen jumittunut kotiin kipeänä.

Minua ei kyllä yksi pieni flunssa nyt pitelisi, vaikka olenkin valvonut koko yön Felixin kanssa, joka nukkuu ainoastaan sitterissä, jos se keinuu koko ajan. Välillä Felix on herännyt, kun olen lakannut keinuttamisen viedäkseni kurkkukipuiselle Fridalle vettä. Minä ja lapset olemme siis flunssassa. Mies on sentään terve. Kuumetta meillä ei tällä hetkellä ole, ja Fridaa ei näköjään pieni nuha pitele, vaan hän hyppii täällä sisällä seinille, kun ei pääse ulos. Miehen mielestä kenenkään meneminen ulos tällä hetkellä olisi kuulemma todella typerä idea. Joten tässä sitä nyt kyhjötetään. Keinutan Felixiä jalalla ja yritän keksiä Fridalle viihdykettä samalla, kun toisaalla viedään meidän safaritakkia puoleen hintaan. (Haalarin olen onnistunut saamaan, mutta 68/74 cm voi jäädä Felixille pieneksi liian sukkelaan eli 80/86 cm olisi myös kiva. Tai sitten se takki. Ja haluaisin haalariin tossutkin.) Mini Rodinin nettikaupassakin on sama 50% ale, mutta siellä myydään ei-ooota. Kaupassa taas oli kaikkea kivaa jäljellä sopivan kokoisina. Tarkistin juuri pari päivää sitten.

Mini Rodinin safaritakki.

Nyt siis kannattaa PO.P:in ja Mini Rodinien ystävien matkata Tukholmaan. PO.P:in liikkeitä löytyy vähän joka kulmalta (mm. keskustan Gallerianista ja sitä suunnilleen vastapäätä sekä omat rauhallisemmat suosikkini Nacka Forum ja Sickla Köpkvarter), ja Mini Rodinia alesta havittelevat suuntaavat NK:lle ja Södermalmille Mini Rodinin liikkeisiin sekä tietysti outletiin lauantaisin (mutta outletista ei välttämättä löydy pieniä, alle 104/110 cm kokoja). Suosikkikirppikselläni Mollamaialla ei kannata yrittää nyt heinäkuussa käydä, se on näet tällä hetkellä kesälomalla.

Talouden hienoin potilas Georgen vakosamettimekossa.
Kuin ranskalainen pastilli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...