lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kävelyretki Djurgårdenissa

Terkkari antoi meille taannoin ohjeeksi lihottaa Fridaa leipäpalasilla. Epäilin suunnitelman tehokkuutta, kun Fridalle ei juuri ole isommat ruoanpalaset maistuneet, ja vaikka sorminäppäryyttä näyttää löytyvänkin, niin ruoka ei mene sormin suuhun. Paperi ja kaikenlaiset pikkuroskat kyllä menisivät. Hiljattain Fridalle on kuitenkin alkanut maistua papan paahtoleivän palaset, jotka pappa syöttää suoraan suuhun. Kehotin, että ne pitäisi antaa Fridan eteen pöydälle, jolloin Frida oppisi syömään niitä itse. Frida tällöin on kuitenkin painanut pienen nassunsa siihen pöytään kiinni ja yrittänyt syödä leivänpalaset ilman käsiä. Olen häirinnyt tätä toimitusta hervottomalla kikatuksella joka kerta.

Tänä aamuna kuitenkin homma alkoi sujua kuin vanhalta tekijältä!

Pöllömetsäbody - Lindex, 80 cm

Päivä oli kaunis ja kesäinen, joten päätimme lähteä kävelyretkelle. Menimme Nacka Strandin venesatamasta yli veneellä (M/S Ballerina) Djurgårdeniin ja kävelimme rantaa pitkin saarta ympäri. Näimme kauniita huviloita isoine puutarhoineen, osa hyvin pramean näköisiä, osa ränsistyneempiä. Oli vehreitä niittyjä ja kymmeniä kyhmyjoutsenia. Harkitsimme, menisimmekö katsomaan Rosendalin puutarhoja ja linnaa, mutta päätimme jättää sen toiseen kertaan. Tällä kertaa riitti oikein hyvin aurinkoinen merenrantakävely.

Erään hulppean talon pihalla oli komea leijonapatsas. Puun alla nukkui vaunuissa vauva, joka varmaan isommaksi kasvettuaan mielellään ratsastaisi leijonapatsaalla. Ehkäpä meidänkin pitäisi hankkia iso leijona parvekkeelle? Parveke onkin nykyisellään aivan liian tyhjä.

Kirsikkabody Plastisock, pellavahousut H&M, neuletakki Lindex.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...