lauantai 9. huhtikuuta 2011

Turun kirppareita ja vähän Raumankin

Hei taas! Minä ja tytär teimme taas pienen reissun Suomen puolelle tapaamaan mummia eli äitiäni, ja tulipa muutama kirpparikin kierrettyä.

Ensin kävelimme Turun Manhattanin liikekeskukseen. Sinne pääsee keskustasta myös bussilla nro 20, vaunujen kanssa ilmaiseksi, mutta teki mieli hieman jaloitella. Aloitimme massiivisesta Kirppis-Centeristä, koska se aukesi maanantaina kello 10 ja viereinen Pikkusiili vasta kello 11.


Ajattelin löytäväni kirjoja, kuten yleensä, mutta mukaan tarttuikin pari kivaa bodya. Sitten Frida heräsi ja ilmoitti, että nyt pitäisi saada syötävää ja vähän äkkiä,ja sitä ennen vielä vaippa pitäisi vaihtaa, joten tuli niin kiire Pikkusiilin puolelle, ettei joka loosia kerennyt niin tarkasti koluamaan. Muutenkin oli aika hankalaa, kun oli vauva vaunuineen ja toisessa kädessä perästä vedettävä matkalaukku.

Lastentarvikkeisin ja -vaatteisiin erikoistuneen Pikkusiilin loosikirpputorilla tilanne helpotti, kun ensin päästiin vaihtamaan vaippa mukavasti vessan hoitopöydällä ja sitten Frida sai pötyä pöytään. Pikkusiilissä oli syöttötuolien vieläpä ruokalappujakin. Lisäksi sain hankalan matkalaukkuni tiskin taakse siksi aikaa, kun kiertelin. Käytävät ovat mukavan leveät vaunuille, ja kirpputorilla on rattaita lainaksikin.

 Pikkusiilin leikkinurkka.

Vaunuja, turvakaukaloita ynnä muuta.


Pikkusiilistä löytyi tälläkin kertaa kosolti kivoja pieniä vaatteita, äidillekin yksi hame ja Fridalle vielä se hymynaamainen klassikkohelistin. Pikkusiili on mielestäni mainio lastentarvikekirppis, jonne kannattaa poiketa.

Vieraillessamme mummin luona Raumalla kävimme Torin Kympissä (Myllymäenkatu 1), josta löytyi kirjoja (Anni Swania ja Tatua ja Patua) ja 3 euron lautapelejä (mm. Trivial Pursuit), jotka nyt kotona osoittautuivat olevan vielä uusia ja muoveissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...